Aranykalitka 2. évad, 55-59. rész tartalma

Aranykalitka 2. évad, 55-59. rész tartalma

 

2024.05.27., Hétfő 13:10 - 2. évad, 55. rész

Nálán elmondja Feridének, hogy megkereste Alper és zsarolja őt a férjéről készült felvétellel. Feride a szokásos módon kézbe veszi az ügyet. Szelen az anyja bocsánatáért esedezik, de Güldzsihán nem tudja túltenni magát az arcátlan hazugságon. De a család érdekében segít, hogy Ráfet ne tudja meg az igazat. Ráfet rájön, hogy Muzó sem különb a többieknél.

2024.05.28., Kedd 13:15 - 2. évad, 56. rész

Szedát megint Dzsávithoz rohan segítségért, amikor nem tudja leállítani Alpert. Nagybátyja még egyszer utoljára hajlandó kihúzni a bajból, ám komoly feltételt szab. Nálán aggódik Muzó miatt, aki a botrány után teljesen elzárkózik. Güldzsihán és Szelen előadják Ráfetnek a közösen kitalált hazugságot, ami nagyon megviseli a családfőt. Dzsáná rábeszéli Szedátot, hogy a helyzetet kihasználva vegye rá az apját Dzsávit feltételének a teljesítésére.

2024.05.29., Szerda 13:15 - 2. évad, 57. rész

Szedát megkapja Dzsávittól az ígért támogatást, de nem veszi észre, hogy ennek Nálán is tanúja. Ráfet meglepő elhatározásra jut, aminek következtében Dzsávit bosszút esküszik. Szedát magyarázkodni próbál Nálánnak, de végül Dzsánához fordul, hogy segítsen menteni a helyzetet. Nálán elmondja Muzónak, hogy mit tudott meg Meliháról. Szedát végső kétségbeesésében beállít Feridéhez, aki a váratlan látogatásból rögtön tudja, hogy nagy baj van a fiatalok között.

2024.05.30., Csütörtök 13:10 - 2. évad, 58. rész

Muzó számonkéri Melihát amiért eltitkolta közös múltját Szedáttal, de végül felajánlja a segítségét a lánynak. Szedát és Feride összefognak, hogy megmentsék a házasságot, és egy meggyőző mesével félrevezetik Nálánt. Dzsávit beváltja a szavát, és kezdetét veszi a bosszúhadjárat. Ráfet azonnali megoldást vár a gyerekeitől, mielőtt a család számlája teljesen kiürülne. Ráfet arra kéri Szedátot, hogy kérje vissza Nálántól az ajándékba kapott építési telket.

2024.05.31., Péntek 13:20 - 2. évad, 59. rész

Feride a maga keresetlen módján azt követeli Nálántól, hogy egyedül birkózzon meg a problémákkal. Szedát ismét Dzsánánál köt ki, azonban Feride ezt már nem hagyja annyiban. Hájri meglepődik Meliháék gyors elköltözése miatt. Szedát kudarca után Szelen is megpróbál beszélni Nálánnal az értékes ingatlan visszaadásáról. Feride bizalmas beszélgetésre hívja Güldzsihánt, majd beavatja a tervébe.