Aranykalitka 2. évad, 60-64. rész tartalma

Aranykalitka 2. évad, 60-64. rész tartalma

 

2024.06.03., Hétfő 13:15 - 2. évad, 60. rész

Nálán kibékül Szedáttal, és megpróbál részt venni a család ügyeiben. Dzsáná megtudja, hogy Alp végleg eltiltja őt a gyerekeitől, ezért kétségbeesésében Rafettől kér segítséget. Hájri mindent megtesz, hogy segítse Juszufnak és a családjának. Szelen tragikus hírt kap az építkezéssel kapcsolatban, ami az egész cég jövőjét veszélyezteti.

2024.06.04., Kedd 13:20 - 2. évad, 61. rész

Muzónak gyanús Nálán rosszulléte és szóvá is teszi. Hájri úgy dönt, hogy rendbe szedi magát, ezért levágatja a bajuszát és fodrászhoz is elmegy. Muzó, Levent és Szelen azon tanakodnak, hogyan menthetnék meg Szedatot egy újabb botránytól. Nálán titokban megveszi a terhességi tesztet, Feride azonban gyanakodik. Dzsáná Ádilhoz fordul segítségért, hogy visszaszerezze a gyerekeit. Dzsávit értesül a munkabalesetről és nem habozik felhasználni a bosszújához.

2024.06.05., Szerda 13:15 - 2. évad, 62. rész

Nálán a jelekből úgy gondolja, hogy gyermeket vár, ami Feridéből meglepő reakciót vált ki. Dzsáná retteg, hogy Alpnak mindenütt vannak emberei és arra kéri Adilt, hogy vesse be a befolyását. A sajtóban napvilágot lát az építkezésen történt baleset, ami megdöbbenti Ráfetet. Szedátot börtön fenyegeti, ezért apja néhány hétre vidékre küldi egy titokzatos barátjához.

2024.06.06., Csütörtök 13:20 - 2. évad, 63. rész

Szelen és Levent elcsalja a ház előtt álló újságírókat, hogy Szedát feltűnés nélkül távozhasson. Dzsávit egyik embere azonban megfigyeli a villát és titokban a nyomába ered. Szelen figyelemelterelés céljából sajtótájékoztatót tart a hotelben, miközben Muzo talál egy profi munkajogászt. Feride néhány napra Nálánhoz költözik, aki eltitkolja a teszt eredményét gyanakvó anyja elől. Szedát dühös, amiért Hájri nem árulja el neki, hogy hová viszi.

2024.06.07., Péntek 13:20 - 2. évad, 64. rész

Nálán nehezen viseli, hogy Feridével kell osztozni a szobáján, anyja ugyanis minden mozdulatát figyeli. A jó hírt azonban elsőként a férjével akarja közölni, Szedát hollétéről azonban nem tud semmit. Hatalmasra dagad a botrány az építkezésen történt baleset miatt, kiderül, hogy Szelen megpróbálta megvásárolni az áldozat családjának a hallgatását. Szedát kikel magából, Hájri ugyanis nem árulja el, hová viszi.