Aranykalitka 2. évad, 65-69. rész tartalma

Aranykalitka 2. évad, 65-69. rész tartalma

 

2024.06.10., Hétfő 13:15 - 2. évad, 65. rész

Feride megelégeli a várakozást, és terhességi tesztet vásárol Nálán számára, aki mindent megtesz, hogy ne derüljön ki az igazság. Ráfet csak egyetlen kiutat lát a Koroglu név megmentésére, ezért megkérdezi Leventet, hogy vállalná-e a börtönt a családért. Szedát megdöbben, amikor meglátja, hova vitte őt Hájri.

2024.06.11., Kedd 13:15 - 2. évad, 66. rész

Muzó megtudja, hogy Meltem okirathamisítási botrányba keveredett. Ráfet az idegösszeomlás határán van, úgy érzi, hogy darabokra hullik az élete és a családja, bármit is tesz. Szedát kétségbeesik a hely láttán, ahol és inkább feladná magát. El akar szökni, ám ekkor váratlanul megérkezik Nálán.

2024.06.12., Szerda 13:20 - 2. évad, 67. rész

Hájri hazahozza Nálánt, aki arra kéri, hogy ne árulja el, honnan tudta meg Szedát búvóhelyét. Feride leszidja Nálánt, amiért elmondta a férjének, hogy gyermeket vár, de a lelkére köti, hogy a családnak egy szót se szóljon róla. Dzsáná örül a jó hírnek, amit Ádil közöl vele. Feride titokban nőgyógyászhoz viszi Nálánt. Szedát haragra gerjed, amiért az apja hazarendelte, és fél, hogy börtönbe kerül.

2024.06.13., Csütörtök 13:25 - 2. évad, 68. rész

Szedát nem érti, miért nem lehet elmondani a családnak, hogy gyermekük lesz. Este ürüggyel lelépne a házból, csakhogy Feride elkapja. Másnap reggel vallomást tesz az ügyésznél és bíróság elé is állítják. Szelen találkozót beszél meg Perával a lány műtermében a szálloda dekorációjának az ügyében. Hájri kihallgatja Szedát és Dzsáná beszélgetését. Nálán a közös családi vacsorán elérkezettnek látja az időt, hogy bejelentsék a nagy hírt.

2024.06.14., Péntek 13:20 - 2. évad, 69. rész

Ádilt nagyon megviseli, amit megtudott, de Feride meggyőzi, hogy nem mondja el Nálánnak. Hájrit felvillanyozza, amikor rájön, hogy Nálán az ő kedvenc zenéjét hallgatja. Feride ismét gyógynövényes keverékeket itat Nálánnal, aki furcsa üzenetre bukkan Szedát telefonjában. Hájri izgatottan készül egy régi barátja érkezésére. Dzsáná alig várja, hogy visszakaphassa a gyerekeit, azonban fogalma sincs arról, mire készül Feride.