Bor, mámor, szerelem 102-106. rész tartalma

Bor, mámor, szerelem 102-106. rész tartalma

 

2024.06.17., Hétfő 19:45 - 102. rész

Martin szerelmet vall Ninának az esküvője napján. André megtudja, hogy Nina a pincében maradt Martinnal és elönti a féltékenység. Martin megüti Andrét, de Nina a férje mellé áll. Miro a rezsim áldozatát játssza. Megesküszik Ivannak, hogy semmi köze a letartóztatásához. Miro megtudja, hogy Ingrid tanúvallomást tesz a rendőrségen, és megijed. Robo váratlanul megjelenik Slávónál a kórházban, hogy segítséget kérjen.

2024.06.18., Kedd 19:45 - 103. rész

Ingrid elmondja Ivannak, hogy Miro végig Tóth cinkostársa volt. Ivan elmegy Mirohoz, hogy tisztázza vele az árulását. Ingrid, annak bizonyítékaként, hogy szereti Ivant úgy dönt, hogy tanúskodik a rendőrségen, és bevallja bűnösségét. Ivan ezt megakadályozza. Hosszú idő után Ivan és Ingrid együtt töltik az éjszakát. Martin megtiltja Kofinak, hogy meglátogassa a Dolinskyékat, de Anna megígéri a gyerekeknek, hogy elviszi őket Ninához. Kofi felismeri Ninát Martin fotóiról. Nina nem számított arra, hogy a találkozás ilyen megható lesz.

2024.06.19., Szerda 19:45 - 104. rész

Viola nem bízik magában, és nem akar megrendelésre tortákat sütni. Salomé azonban meggyőzi Violát, hogy alapítsanak közös céget. André dühös lesz, mert Martint Dolinskyéknál találja. Hűtlenséggel gyanúsítja Ninát, és fizikailag bántalmazza. Eva előtt Nina tagadja André erőszakos hajlamát, de Eva gyanítja az igazságot... Karin véletlenül találkozik Martinnal, és elmondja neki Miro csalásának bizonyítékát, amelyet Andrénak adott el. De Dolinskyéknak fogalmuk sincs a bizonyítékokról. Martin kéri Ninát, hogy ellenőrizze, amit Karin állít.

2024.06.20., Csütörtök 19:45 - 105. rész

Martin éppen akkor toppan be Dolinskyékhoz, amikor André bántani akarja Ninát. Martin és Nina szembesíti Ivant André mocskos ügyleteivel, amit ellenük követett el. Ivan elküldi Andrét a házból. Peter elmegy Violához, hogy Miro régi ügyeiről kérdezze. Martin és Nina kezd újra közel kerülni egymáshoz. Ingrid készen áll tanúskodni a rendőrségen Tóth és Baxa ellen, de Ivan kéri Slávot, hogy bocsásson meg a nőnek már csak a születendő testvére miatt is. André felkeresi Tóth-ot, hogy tönkretegye Dolinskyékat.

2024.06.21., Péntek 19:45 - 106. rész

Slávo és Robo megegyeznek, hogy kelepcébe csalják Tóth-ot. Tóth besétál a csapdába, azt hiszi, hogy Robo végezni fog Slávo-val. Peter nyomoz a múlt után, és arra gyanakszik, hogy Miro volt az, aki elárulta Ivan-t és Máriát az államvédelmi hatóságoknak. Miro-t szembesítik a vádakkal, a polgármester azonban hevesen tagad.