Bor, mámor, szerelem 2. évad, 1-2. rész tartalma

Bor, mámor, szerelem 2. évad, 1-2. rész tartalma

 

2024.06.27., Csütörtök 19:45 - 2. évad, 1. rész

Dorota és Igor esküvőjére készülődik mindenki, de Igor haját elrontja Salomé. Viera nem akar elmenni az esküvőre, még mindig Stanót gyászolja, aki szívinfarktusban meghalt nem sokkal azután, hogy kibékültek Ivannal. Viera nyugtatókat szed és mindenkivel ingerlékeny. Peter szeretné összevonni a Dolinsky és a Rozner borászatot, de Viera, mint többségi tulajdonos megtiltja, mivel szerinte Stano Ivan miatt halt meg. Ingrid ráveszi Slávót, hogy vigyel el Mirkához az intézetbe Ivan tiltása ellenére. Meggyőzik Mirka orvosát, hogy engedje el Mirkát az esküvőre, de útközben lerobban az autó és Ingridnél megindul a szülés. Ivan közben Gerard-ot várja a reptéren, de helyette André érkezik meg.

2024.06.28., Péntek 19:45 - 2. évad, 2. rész

Ingrid megszüli a babát az út szélén, miközben várják a mentőt. Slávónak cselekednie kell! Amikor Ivan ezt meghallja, felelősségre vonja Slávót. André úgy tesz, mintha csak pár napra érkezne Szlovákiába, de lakást keres Vinnában. Andrénak titkos terve van Dolinsky tönkretételére. 

Dorota és Igor esküvője hamarosan kezdődik, de Igor frizurája nem éppen reprezentatív Saloménak köszönhetően. Žigónak van egy terve, hogy megmentse a helyzetet, de a tervnek van egy alapvető hibája, amely sokba fog kerülni Igornak.