Bor, mámor, szerelem 2. évad, 3-7. rész tartalma

Bor, mámor, szerelem 2. évad, 3-7. rész tartalma

 

2024.07.01., Hétfő 19:45 - 2. évad, 3. rész

Ivan először találkozik újdonsült fiával, Adamko-val. Megfogadja, hogy mindig mellette áll majd és nem hanyagolja el, mint a többi gyerekét. Dorota és Igor kimondják a boldogító igent. Már alig várják a nászéjszakát, de nem számolnak Slávo-val, Adamko-val, Mirka-val és Dorota szüleivel. Viera megtiltja Ivan-nak, hogy elfogadja a segítséget, amit Peter ígért.

2024.07.02., Kedd 19:45 - 2. évad, 4. rész

André mindenáron szeretné rávenni Nina-t, hogy menjen vele Franciaországba. Ezért hajlandó megzsarolni Ivan-t is. Mirka nagyon boldog, hogy talált egy olyan férfit, aki tetszik neki, de hamar csalódnia kell Brano-ban. Nina elmegy, hogy André-val tárgyaljon, amire Martin is rájön Slávo segítségével, és elmegy, hogy megmentse a kedvesét.

2024.07.03., Szerda 19:45 - 2. évad, 5. rész

André nem hajlandó aláírni a szerződést, úgy, ahogy Gérard és Ivan megegyeztek. Gérard erre közli a fiával, hogy átadja a francia céget is a Dolinský családnak. Apa és fia dulakodni kezdenek, Gérard rosszul lesz, válságos állapotban kórházba kerül. Peter és Martin egyre inkább aggódik, amiért Viera különösen viselkedik.

2024.07.04., Csütörtök 19:45 - 2. évad, 6. rész

Gérard szeretné elrendezni az ügyeit Ivan-nal, de André a falhoz szorítja édesapját, aki azonnal kórházba kell szállítani és válságos az állapota. Így viszont André lesz az új cégtulajdonos, és nincsenek jó szándékai a Dolinský borászattal kapcsolatba. Közben új fenyegetés is éri a szőlőt: vaddisznó-konda költözik a völgybe.

2024.07.05., Péntek 19:45 - 2. évad, 7. rész

Gérard-t megműtötték, de még nem épült fel. Ivan előtt André nem játssza el a gyászoló fiú szerepét, és kegyetlenül azzal vádolja Ivant, hogy csak önző okokból érdekli apja egészsége. Nina megtudja Viera gyógyszerfüggőségét. Martin megpróbál beszélni vele, de Viera nem hajlandó beismerni a problémáját. Salomé egy időre elhagyja Szlovákiát, és Viola segítségét kéri az étterem vezetésében. Viola várja az új lehetőséget, de Žigónak ez egyáltalán nem tetszik. André megsemmisíti apja végrendeletét, amely megoldaná Dolinsky problémáit.