Bor, mámor, szerelem 2. évad, 8-12. rész tartalma

Bor, mámor, szerelem 2. évad, 8-12. rész tartalma

 

2024.07.08., Hétfő 19:45 - 2. évad, 8. rész

Martin és Peter elhatározza, hogy megvásárolja André részét, de Ivan visszautasítja. Nem akar Viera akarata ellen cselekedni. Baxa munkát ad Mirónak a golfklubban. Miro segítőkész, mert hisz abban, hogy egy nap Baxa segít neki újra felállni. Viera veszekszik Annával is. Azzal vádolja, hogy Anna nem törődik az egészségével, és már nem egy család. Annát megrázzák ezek a szavak. A veszekedés után Viera eltűnik. Gérard magához tér, és beszélni akar Ivannal.

2024.07.09., Kedd 19:45 - 2. évad, 9. rész

Viera végül bevallja, hogy rabja a tablettáknak, és segítséget kér a családjától. Martin elintézi, hogy pszichológushoz menjen. Mirkát kiengedik az intézetből, Ingrid szobát készít elő neki Dolinskyéknál, hogy a közelében legyen. Kristian zsarolja Mirkát a múltjával. André igényt tart apja aktatáskájára. Ivan azt javasolja, hogy együtt nyissák ki az aktatáskát – közjegyző jelenlétében.

2024.07.10., Szerda 19:45 - 2. évad, 10. rész

Dolinsky borítékja üres, Ivan és Nina csalódottak, André pedig örül. Nina viszont nem hiszi, hogy Gérard egy üres boríték miatt ragaszkodott hozzá, hogy az apja kapja meg az aktatáskát. Azt gyanítja, hogy André áll mögötte. Mirka emlékei sötét múltjából előtörnek. Nem hiszi, hogy bárki is szerethet egy volt drogfüggőt. Ingrid meggyőzi az ellenkezőjéről, hisz ő maga a bizonyíték arra, hogy mindenki kaphat egy második esélyt az életben. Viera dühös, hogy Anna és Nina a háta mögött Stanislav pénzét intézik. Eltökélt szándéka, hogy beavatkozzon. A döntésével meglepi Petert és Ivant is. Igornak kellemetlen meglepetésben lesz része, amikor rájön, hogy Dorota komolyan veszi a gyerekvállalást. Igor attól tart, hogy apa lesz akarata ellenére. Váratlan látogató érkezik Dolinskyékhoz, ami leginkább Mirkát érinti.

2024.07.11., Csütörtök 19:45 - 2. évad, 11. rész

Nina nagyon elkeseredik, mikor kiderül, hogy nem tudnak megszabadulni André-tól. Martin azzal nyugtatgatja, hogy biztos benne, hogy ezt is meg fogják oldani. Zoli majdnem elárulja Brano-nak, hogy Mirka valójában nem a rehabilitáción dolgozik, hanem kezelték ott. André megfenyegeti Baxa-t, ha nem hajlandó vele üzletelni, másnak adja el a földeket.

2024.07.12., Péntek 19:45 - 2. évad, 12. rész

Nina el akarja hagyni Vinnát, hogy maga mögött hagyja Andrét és az egész pincészetet. Martin azonban nem feltétlenül tartja ezt jó ötletnek. Anna összetalálkozik a konyhában Gusto-val, és meggyőződése, hogy az idős férfi ki akarta rabolni őket. Martin osztályára új főorvos jön, akivel meggyűlik a baja a fiatal orvosnak.