Bor, mámor, szerelem 92-96. rész tartalma

Bor, mámor, szerelem 92-95. rész tartalma

 

2024.06.03., Hétfő 19:45

2024.06.04., Kedd 19:45 - 92. rész

Gérard gyanút fog, szerinte nem csak Stanislav tudott Ivan disszidálás terveiről, hanem más is. Azt még nem tudja pontosan, kit gyanúsít?! Viola felajánlja Buranovský-nak, hogy költözzenek össze. Ivan és Gérárd nagyon boldogok, mikor kiderül, hogy Nina és André mégis egybekelnek. Anna és Viera megdöbbenve látják, hogy Eva gyermeket vár.

2024.06.05., Szerda 19:45 - 93. rész

A családból senki sem érti, hogy lehet, hogy Martin Alica-t vette feleségül Nina helyett, és, hogy lehet az, hogy Nina André-hoz megy Martin helyett? Ezért Eva és Peter úgy döntenek, hogy visszatérnek Vinnába, hogy beszéljenek a fiatalok fejével. Tóth megpróbálja rávenni Robo-t, hogy „iktassa ki” végleg Slávo-t.

2024.06.06., Csütörtök 19:45 - 94. rész

Stanislav-nak eszébe jut, hogy Gérárd is tudott Ivan disszidálásáról, tehát más is tudhatott róla. Ingrid megdöbbentő dolgot tud meg: úgy tűnik, mégis Ivan a gyermeke apja. Mégsem akarja neki elmondani. Gérard és Ivan már arról egyeztetnek, hogy és hol tartsák meg Nina és André esküvőjét?

2024.06.07., Péntek 19:45 - 95. rész

Nina már nem akarja elhalasztani az esküvőt. Eva megtudja, hogy Nina még a héten hozzá akar menni Andréhoz, és ellenzi ezt, mivel szerelemből kellene férjhez mennie, és nem azért, hogy megmentse a céget. Alica elbúcsúzik Martintól. Kihasználja a távollétét, és megkéri Aishát, hogy teljesítse utolsó kívánságát. Ivan megtudja, hogy Ingrid elköltözik a városból. Dorota nem hajlandó viselni a jegygyűrűt az anyja után. Tehát Igor részletfizetéssel eladja a gyűrűt Buranovskýnak, de Violának is problémája van a gyűrűvel... Ivan sürgős telefonhívást kap a kórházból.

 

96. rész

Ingrid bevallja, hogy nem tudja elképzelni az életet Ivan nélkül. Mirka csak egy kiutat lát Ingrid számára – mindent el kell mondania Ivannak, de Ingrid visszautasítja. Mirka rájön, hogy ő a hibás Inge minden szenvedéséért. Ezért maga keresi meg Ivant. Alica eltűnik, és búcsúlevelet hagy Martinnak. Martin megérti, hogy ideje hazatérni. André meg van győződve arról, hogy Nina szereti őt, miután együtt töltötték az éjszakát. Úgy döntenek, hogy az esküvő még azelőtt megtartják, hogy Gerard visszatérne Franciaországba. Slávo és Ivan megbocsátanak egymásnak. Az egész család örül, hogy Slávo magához tért, Ivan először látja a terhes Evát. Nina tudni akarja, ki Eva gyermekének apja – Peter vagy Robo?