Bor, mámor, szerelem 97-101. rész tartalma

Bor, mámor, szerelem 97-101. rész tartalma

 

2024.06.10., Hétfő 19:45 - 97. rész

Ivant megrázza, amit megtud Ingridről. Inge rajon, hogy Mirka eltűnt, és Toth kezét sejti a dologban. Toth erőszakosan rángatja, de szerencsére Ivan időben beavatkozik. Dolinskyek örülnek, hogy Slavo elmehet Nina esküvőjére. Nina Andrehoz készül hozzámenni, de meg mindig Martinra gondol. Martin Kofival visszatér Szlovákiába. Stanislav úgy véli, hogy Gerard segíthet neki kideríteni, ki volt az igazi besúgó. Toth újabb feladatra akarja kényszeríteni Robot, de sikerül kiszabadulnia a fogságból, ahol Toth tartotta, és Dolinskyek fele veszi az útját.

2024.06.11., Kedd 19:45 - 98. rész

Mirka elvezeti a rendőrséget egy ügyhöz, amit Toth évekkel ezelőtt eltussolt. A nyomozó azonban nem talál semmit, és azt hiszi, hogy Mirka csak kitalálja. De Ingrid megerősíti húga verzióját. Robo megtudja, hogy Eva terhes. Peter elárulja Martinnak, hogy Nina esküvője holnap lesz, de Martin járata késik. Nina elmondja Evanak, hogy mindent megbocsátana Martinnak. Eva megkérdezi, hogy feleségül menne-e Andrehoz, ha Martin visszatérne.

2024.06.12., Szerda 19:45 - 99. rész

Ingrid megtudja, hogy Mirka évekkel ezelőtt nem ölt meg senkit, a gyógyszerész túlélte a támadást. Mirka örül, hogy ártatlan, Inge haragszik Toth-ra, és hogy hagyta magát zsarolni. Ivan örül, hogy végül megtudta Inge árulásának okait. Miro megtudja, hogy Slavo nem lesz a kórházban az esküvő alatt, így egyre idegesebb. Toth készül valamire, hogy megakadályozza, hogy Slavo beszéljen. Andre részeg volt a legénybúcsún, és erőszakos Ninaval. Martin nem hajlandó várni a repülőterén, és bérel egy autót. De Kofi rosszul bírja az utat, és Martin későn ér haza. Eva reméli, hogy Martin még az esküvő előtt hazaérkezhet.

2024.06.13., Csütörtök 19:45 - 100. rész

Robo váratlanul megjelenik Ingridnel, és azt követeli, segítsen neki, hogy láthassa Laurat. Késsel fenyegeti Mirkat, így Ingrid megígéri, hogy segít neki, de nem hajlandó egyedül hagyni Mirkat. Ivan meggyőzi Slavot, hogy ne menjen el az esküvőre egészségi állapota miatt, de Slavo ott akar lenni, amikor a húga férjhez megy. Miro már nem hajlandó együttműködni Toth-tal, de Toth a piszkos múltjára emlékezteti. Úgy tűnik, Gerard felismeri Miroban az ügynököt. Ivan áldását adja Ninanak. Martin megérkezett Szlovákiába, de mar csak néhány perc van hatra a ceremónia kezdetéig.

2024.06.14., Péntek 19:45 - 101. rész

Mirka megérti, hogy Robo nemcsak búcsút akar mondani Laurának, hanem el is akarja rabolni. Ingridnek sikerül elcsalni Laurát a buliból. Eközben Mirka megpróbálja lebeszélni Robót kockázatos tervéről. Slávo Igornak köszönhetően kezd visszaemlékezni és fokozatosan összerakja a kirakóst, és megérti, mi történt valójában. Igor azt javasolja, hogy menjen a rendőrségre, és tanúskodjon, de Slavo elutasítja. Gérard elmondja Ivannak, hogy Miro ügynök volt, de Ivan nem hajlandó elhinni. Ezért Miróhoz fordul és neki szegezi a kérdést.