Melissa, a Zöld Völgy lánya 1-5. rész tartalma

Melissa, a Zöld Völgy lánya 1-5. rész tartalma

 

2024.06.24., Hétfő 13:00 - 1. rész

Melissa a cserfes kis árvalány, aki soha nem ismerte a családját, ezért minden álma, hogy szerető közegre és otthonra leljen. A sors azonban egy kíméletlen házaspárt, Besimét és Hazimot rendelte neki, akik nem bánnak jól Melissával, és ennek a jólelkű Metin is szemtanúja lesz. Úgy dönt, hogy nem hagyja annyiban és hazaviszi a lányt Zöld Völgybe, ahol nővérével, Mahinurral él együtt. A szigorú és kemény Mahinur nem igazán tud mit kezdeni az új jövevénnyel. Pedig Melissa úgy érzi, végre hazaérkezett.

2024.06.25., Kedd 13:00 - 2. rész

A gyámügy szeretné visszavinni Melissát a nevelőanyjához, ám Metin nem hagyja. Miután megmutatja a kislány testén jól látható verésnyomokat, a hivatali képviselő beleegyezik, hogy Melissa még egy éjszakát maradhasson. Metin állatorvost hív, miután Mázlinak, a lónak megsérül a lába. A megszokott orvos helyett, Öyküt, a fiatal doktornőt találja a rendelőben. Mahinur szomszédja, Reyhan ellenzi, hogy Mahinur magánál tartsa Melissát. A kislány megismerkedik Görkemmel, a környéken lakó jóképű fiúval. Mahinur másnap hazaviszi Melissát, ám hamar belátja, hogy Besiménél nincs jó helyen.

2024.06.26., Szerda 13:00 - 3. rész

Melissa nevelőanyja, Besime megjelenik Mahinurnál és Metinnél. A nő pénzt akar a testvérpártól. Mahinur beleegyezik, hogy Melissa iskolába járjon, amíg náluk lakik. A kislány vérig sérti a kellemetlen Reyhant, a szomszédból, és Mahinur kérésére sem hajlandó bocsánatot kérni. A nő ezért szobafogságra ítéli Melissát, ám rajta nem lehet kifogni és elszökik a suliba. Az engedély nélküli távozás nem maradhat sokáig titokban.

2024.06.27., Csütörtök 13:00 - 4. rész

Melissa elszökik az iskolába, amit jelentenek az igazgatónak, aki behívatja Metint és Mahinurt. Ráadásul értesítik a gyámügyet is, így Szermin visszaviszi Besiméékhez. Melissa és Defne megegyeznek, hogy örökkön örökké legjobb barátnők lesznek. Miután Melissa visszakerül Besiméhez, a nő továbbra is goromba vele. Metin és Mahinur újra magára marad, de mindketten érzik, hogy valaki hiányzik a házból. Egy cég szívesen felvásárolná a környék gazdaságait, ám Reyhan elutasítja őket és figyelmezteti Mahinurt is.

2024.06.28., Péntek 13:00 - 5. rész

Melissa továbbra sem találja a helyét Besiménél, ráadásul a nő nem engedi, hogy iskolába járjon. A kislány ezért elszökik az asszonytól és felhívja Szermint. A gyámügyes azonban nem veszi fel. Defne és Görkem is érdeklődik Melissa iránt Mahinurnál. A kislány meg is érkezik Zöld Völgybe, ám ott meglátja Szermin autóját. A kétségbeesett Metin hiába hívja, a telefont egy férfi veszi fel.