Melissa, a Zöld Völgy lánya 11-15. rész tartalma

Melissa, a Zöld Völgy lánya 11-15. rész tartalma

 

2024.07.08., Hétfő 13:00 - 11. rész

Hazim hazáig követi Melissát, a lány pedig megérzi, hogy valami nincs rendben. A gyerekek iskola helyett segíteni mennek Cüneyt birtokára, amihez csatlakozik Yesim tanárnő az osztállyal, sőt, Kadir tanár úr is. A gyors szüret ellenére, a kereskedő nem veszi meg az almákat, ám Görkem apja arra is gyorsan rájön, hogy miért. Büsra felkeresi Azrát, az asszony pedig nem fogadja szívesen. Nem úgy a férje Orhan, akinek megakad a szeme a csinos lányon. Mahinur nem találja a brossát, és úgy hiszi, Melissa vette el az ékszert.

2024.07.09., Kedd 13:00 - 12. rész

Melissa elmegy a házból, de az iskolába nem érkezik meg, Mahinur pedig nagyon bánja, ahogyan a kislánnyal viselkedett. Metin Melissa után indul. Görkem apját megtalálják a behajtók, így a legjobbkor érkezik Orhan, hogy segítsen neki. A gyerekek lelkesen árulják a piacon az almát, hogy ők is ezzel segítsenek Cüneytnek. Azra a férje tanácsára egy alapítványt tervez létrehozni, ehhez pedig Büsrát is megkeresi.

2024.07.10., Szerda 13:00 - 13. rész

Metin rátalál Melissára és hazaviszi. Mahinur szégyelli magát, hogy ártatlanul meggyanúsította a kislányt. Közte és Melissa között érezhetően feszült a kapcsolat. Cüneyt nem tudja eladni az almát, Melissának pedig remek ötlete támad, almaecetet készítenek belőle. A férfi és Yesim tanárnő jól megértik egymást, ez pedig szíven üti Mahinurt.

2024.07.11., Csütörtök 13:00 - 14. rész

Melissa meghallja, hogy Cüneyt és Mahinur egykor szerelmesek voltak. A kislány úgy dönt, megpróbál rájönni mi történhetett köztük, és miért romlott meg a kapcsolat. Büsra egyre többet legyeskedik Defne családjánál, és úgy tűnik, szemet vetett Orhanra, a férfinak pedig ez imponál. Sermin magához tér, és elhatározza, hogy talál egy normális családot Melissának. Ezért felkeresi Hazimot és Besimét is, ahol összeszólalkozik a férfival.

2024.07.12., Péntek 13:00 - 15. rész

Miután Hazim véletlenül megöli Sermint, kényszeríti Besimét, hogy segítsen neki megválni a holttesttől. Sermint Metin és Mahinur kertjében ássák el, hogy rájuk tereljék a gyanút. Görkem megorrol Melissára, mivel a kislány szeretné kideríteni Mahinur és Cüneyt történetét. A fiú apja észreveszi, hogy a két gyerek között feszült a viszony, ezért felkeresi Mahinurt. Defne észreveszi, hogy apja hogyan viselkedik Büsrával. Selim Metinék kertjében talál egy idegen nyakláncot.