Melissa, a Zöld Völgy lánya 6-10. rész tartalma

Melissa, a Zöld Völgy lánya 6-10. rész tartalma

 

2024.07.01., Hétfő 13:00 - 6. rész

Melissát Görkem és az apja fogadja be, a lánynak pedig nagyon magas láza van. A fiú értesíti Mahinurt és Metint, a testvérpár pedig Cüneyt házába megy. Mahinur megpróbálja csillapítani Melissa lázát, Metin pedig az orvosért indul, ám sehol nem találja, helyette Öyküt kéri meg, hogy segítsen. Mahinur kényelmetlenül érzi magát, egyértelmű, hogy az asszonynak múltja van Görkem apjával. Metin és Mahinur hazaviszik Melissát. Szermin balesetet szenved.

2024.07.02., Kedd 13:00 - 7. rész

Szermin kómában van. Melissa jobban érzi magát, Mahinur pedig egyre barátságosabb a kislánnyal. A helyzetét nem könnyíti meg Reyhan, aki kéretlenül ott lebzsel a házban. Öykü meglátogatja a kislányt, akárcsak Görkem és az apja. Cüney megsajnálja Melissát és úgy dönt, örökbe fogadja a lányt.

2024.07.03., Szerda 13:00 - 8. rész

Amikor Mahinur meghallja Cüney tervét Melissa örökbefogadásáról, úgy dönt, hogy inkább ő veszi magához a kislányt. Besime felkeresi Metint és Mahinurt, és pénzért cserébe hajlandó lemondani Melissáról. A kislány boldogan újságolja Defnének a jó hírt, ám Azra, Defne édesanyja láthatóan rosszallja, hogy a lánya egy árvával barátkozik. Mahinur szeretné, ha Reyhan és Melissa békét kötnének

2024.07.04., Csütörtök 13:00 - 9. rész

Melissát kigúnyolják az iskolában a ruhái miatt, ezért Mahinur úgy dönt, hogy a saját, régi darabjait a kislányra szabják. Melissa miután elolvassa az írást, amit Görkem könyvében talál, hajlandó bocsánatot kérni Reyhan asszonytól, a nő pedig átalakítja a ruhát. Cüneyt-nek komoly anyagi problémái vannak, amiről a fia, Görkem is tudomást szerez.

2024.07.05., Péntek 13:00 - 10. rész

Mahinur minden jóindulata ellenére, Melissa az új ruhájával sem arat osztatlan sikert. A kislány Görkemen tölti ki a mérgét. A fiú, látva apja fáradtságát, segít Cüneyt-nek a munkában, emiatt pedig hiányzik az iskolából. Hasim rájön, hogy hol van Melissa. Metin vásárolni megy a fogadott lányának, közben pedig találkozik Öyküvel. Bár az állatorvos segít neki a vásárlásban, a férfi verekedésbe keveredik a nő miatt.