Aranykalitka 2. évad, 70-74. rész tartalma

Aranykalitka 2. évad, 70-74. rész tartalma

 

2024.06.17., Hétfő 13:20 - 2. évad, 70. rész

Ráfet megtudja, hogy Güldzsihán titokban elképesztő összegeket költött ruhákra, ezért úgy dönt, hogy a háztartás kiadásait még jobban lecsökkenti. A család megdöbbenve konstatálja, hogy szinte nincs étel és fűtés a házban. Nálán a barátnője, Billur rábeszélésére meghitt vacsorát szervez Szedáttal. Muzó annyira rossz kedvű, hogy még dolgozni sincs kedve. Gülizár elmondja Güldzsihánnak, hogy Dzsávit el akar válni.

2024.06.18., Kedd 13:20 - 2. évad, 71. rész

Leventet még mindig bántja, hogy Ráfet gond nélkül feláldozta volna őt a saját jóhíre érdekében. Szelen komolyan aggódik Muzo miatt, és szeretné kimozdítani a magányából. Nálán meglepi Szedátot egy romantikus vacsorával. Hájrihoz megérkezik egy régi barátja. Güldzsihán nem tud és nem is akar uralkodni a szenvedélyén, ezért vásárolni megy. A megvásárolt holmikat azonban alig tudja elrejteni a titkos mini plázájában.

2024.06.19., Szerda 13:15 - 2. évad, 72. rész

Szelen igyekszik lelket önteni a bátyjába, aki senkivel nem áll már szóba. Szedát idegesen faggatja Dzsánát, hogy miért nem volt elérhető egész nap. Nálán a meglesett üzenetek és Szedát nyilvánvaló hazugságai miatt egyre biztosabb abban, hogy a férje és Dzsáná között van valami, ezért komoly lépésre szánja el magát. Szelen elviszi Muzót is a műterembe, ahol váratlanul nagyon jól megértik egymást Perával. Güldzsihán meglepődve fedezi fel otthon Szedátot, aki magyarázkodásba kezd.

2024.06.20., Csütörtök 13:20 - 2. évad, 73. rész

Szedát pánikba esik és azt hazudja az anyjának, hogy beteg, amit az éppen ott tartózkodó anyósa sem hagy szó nélkül. Közben azonban végig amiatt aggódik, hogy Nálán mit mond majd Dzsánának. Billur büszke a barátnőjére, amiért a sarkára állt. Ráfet beváltja az ígéretét és ismét jótékonykodik, miközben a családját már majdnem éhezteti. Dzsáná a gyermekei miatt végül az apjához fordul segítségért, aminek a hallatán Alp meggondolja magát. Nálán kérésére Hájri egy félreeső vendéglőbe viszi őket Billurral a riporterek hada elől.

2024.06.21., Péntek 13:15 - 2. évad, 74. rész

Szelen észreveszi, hogy Perának ugyanolyan bőrérzékenysége van, és ezt meg is említi. Gülizár aláírja a válási papírokat. Nálán kiosztja Szedátot, és közli vele, hogy már csak egy dobása van. Feridének gyanús a fiatalok viselkedése, de Szedát kitalálja, hogy mivel nyugtassák meg a szülőket. Hájri észreveszi Nálán szomorúságát és megpróbálja egy ajándékkal felvidítani. Ráfet nem tudja mire vélni Feride óvintézkedéseit.