Aranykalitka 2. évad, 75-79. rész tartalma

Aranykalitka 2. évad, 75-79. rész tartalma

 

2024.06.24., Hétfő 13:15 - 2. évad, 75. rész

Szedát vacsorázni viszi Nálánt, és átadja neki a drága ajándékot. Nálán csalódott, mert nem ilyenre számított . Hájri segíteni akar a barátjának munkát szerezni, és beajánlja Ráfet papához. Alp újabb lépést tesz Dzsánával szemben, aki retteg attól, hogy elveszítheti a gyerekeit. Ráfet különös csomagot kap egy ismeretlentől.

2024.06.25., Kedd 13:15 - 2. évad, 76. rész

Miután Nálán találkozik Alppal, első útja azonnal az irodába vezet. Szedát azzal a mesével próbálja megnyugtatni, hogy csak tiniként volt köztük valami Dzsánával, azóta olyanok, mint a testvérek. Feride attól fél, hogy kicsúszik a kezéből az irányítás. Güldzsihán oldalát nagyon furdalja a kíváncsiság Ráfet titokzatos ajándéka miatt, és nyomozásba kezd. A vállalat újra csődközelbe kerül a törlesztőrészletek miatt. Szedát meg akarja leckéztetni Alpot.

2024.06.26., Szerda 13:15 - 2. évad, 77. rész

Dzsávit találkozóra hívja Muzót a vállalat anyagi helyzete miatt. Feride felkeresi és megfenyegeti Alpot, azonban arra nem számít, amit a férfi mutat neki. Szedát újabb botlása miatt kénytelen változtatni a stratégiáján. Nálán meghallgatja a baba szívverését, de tele van kétségekkel. Dzsáná hosszas huza-vona után végül úgy dönt, hogy elmegy az apjához. Hájri éjszakai őrséget vállal a villában.

2024.06.27., Csütörtök 13:15 - 2. évad, 78. rész

Szedát és Levent céges munkára hivatkozva lelépnek a családi vacsoráról, később azonban részegen állítanak haza. Ráfet elintézi, hogy Tákó anyja idősotthonba költözhessen. Nálán megitatja Szedáttal Feride újabb gyógynövényes keverékét. Pervin látszólag csak nosztalgiázni akar, de Ráfetnek gyanús a nő viselkedése. Pera prezentációra megy a hotelbe. Nálán és Szedát sétálni indul, de nem veszik észre, hogy követik őket.

2024.06.28., Péntek 13:15 - 2. évad, 79. rész

Az üzleti találkozón Muzó fogadja Perát a szállodában, és meglepődve konstatálja, hogy mennyi közös van bennük. Ráfet levelet kap valakitől. Az erdei séta közben több férfi támad Szedátra, aki férfiasan küzd a túlerővel szemben. Hájri siet Szedát segítségére, de nem veszi észre, hogy Nálán az események láttán rosszul lett.