Aranykalitka 2. évad, 80-84. rész tartalma

Aranykalitka 2. évad, 80-84. rész tartalma

 

2024.07.01., Hétfő 13:20 - 2. évad, 80. rész

Nálán vetélésének azonnal híre megy, és a kórház előtt megjelennek az újságírók. Ádil váratlanul megszédül, de nem szól róla senkinek. Feride a lányát hibáztatja a történtekért, és odaköltözik a villába, míg Nálán összeszedi magát. Ráfet az igazság birtokában kérdőre vonja Szedátot, majd felkeresi Alpot, aki további meglepő részletekkel szolgál. Pervin örül, hogy minden a tervei szerint halad. Feride kihallgatja Ráfet és Szedát beszélgetését, majd különös kéréssel fordul Ráfethez.

2024.07.02., Kedd 13:20 - 2. évad, 81. rész

Szedát újra szakít Dzsánával, aki értetlenül fogadja a váratlan fordulatot. Ráfet és Güldzsihán attól tartanak, hogy soha sem lesz unokájuk. Pervin ismét noszogatja Perát. Nálánt rémálom gyötri, már a Koroğlu palotában sincs nyugta az anyjától. Feride nehezményezi, hogy Nálán túl barátságos a sofőrrel. Feride a reggelinél tapintatlan kérdések sorát zúdítja a családra, és megtiltja Nálánnak, hogy elhagyja a villát.

2024.07.03., Szerda 13:20 - 2. évad, 82. rész

Szedát nehezen viseli, hogy munkába kell állnia a szállodában. Dzsáná szaunázni indul, ám arra nem számít, hogy Feride titokban követi. Nálán egy apró ajándékot ad Hájrinak, ami felbőszíti a leskelődő Feridét. Megérkezik a várt levél, csakhogy véletlenül Ráfet kezébe kerül.

2024.07.04., Csütörtök 13:20 - 2. évad, 83. rész

Güldzsihan megkéri Szelent, hogy segítsen visszaszerezni a levelet. Feride neheztel, mert Nálán az engedélye nélkül programot beszél meg az apjával. Muzó minden eddiginél zárkózottabbá válik, még Nálánt is kerüli. Ráfet felhívja Perint és találkozóra hívja.

2024.07.05., Péntek 13:20 - 2. évad, 84. rész

Szelen és Levent felfedezik, hogy a szálloda éttermében Ráfet egy ismeretlen nővel beszélget. Muzo nem akar többé találkozni Perával. Az izzadtan hazaérkező Szedát megpróbálja eltitkolni Nálán előtt a konyhai munkáját. Feride nehezen viseli Ádil hajthatatlanságát, aki el akarja mondani az igazat Nálánnak. Ráfet zsebpénzre fogja a fiát és elveszi a kocsiját. Hiába vetnek be mindent, a családfő elolvassa a számlakivonatot.