Aranykalitka 2. évad, 85-89. rész tartalma

Aranykalitka 2. évad, 85-89. rész tartalma

 

2024.07.08., Hétfő 13:20 - 2. évad, 85. rész

Güldzsihán luxus kiadásaira válaszul Ráfet minden eddiginél drasztikusabb megszorításokat vezet be a villában. Dzsávit elárulja Güldzsihánnak, hogy Muzóo honnan szerzett pénzt. Feride kioktatja Ádilt, és őt teszi felelőssé a lányuk, Sema haláláért, ráadásul minden eszközzel próbálja megakadályozni, hogy Nálánnal találkozzon. Haluk olyasmit derít ki, amitől Dzsáná harci kedve visszatér, mivel úgy érzi, hogy igazi ütőkártya került a kezébe. Ádil váratlanul összeesik a sétányon.

2024.07.09., Kedd 13:20 - 2. évad, 86. rész

Ádil váratlan halála mindenkit megrendít. Feride megtiltja Nálánnak, hogy akárcsak egy könnycseppet is ejtsen a család szeme láttára. Dzsávit békejobbot nyújt Ráfetnek, aki vonakodva ugyan, de elfogadja. Güldzsihán hátsó szándéktól tartva számon kéri Dzsávitot, aki meglepő választ ad. Dzsáná is megjelenik a villában, hogy részvétét fejezze ki Ádil halála miatt, és hogy megfenyegesse Feridét.

2024.07.10., Szerda 13:15 - 2. évad, 87. rész

Levent a konyhában falatozik, és evés közben rájön, hogy valószínűleg lenyelte a Döndü gyűrűjéből kiesett ékkövet a nagy kavarodásban. Pánikba esik, ám Szelen és Güldzsihán megpróbálnak rajta segíteni. Nálánt nagyon megviseli az apja elvesztése. Szedát rosszul viseli a felesége hangulatváltozásait, és az ígéretek ellenére átmegy Dzsánához. Nálán éjjel kiszökik a temetőbe, hogy elbúcsúzzon az apjától.

2024.07.11., Csütörtök 13:25 - 2. évad, 88. rész

Nálán hálás, amiért Hájri elkísérte a temetőbe. Feride összefut a késő este hazatérő Szedáttal és kérdőre vonja. Hamar rájön, hogy a férfi hazudik, ráadásul falaz még valakinek. Ráfet felajánlja Feridének, hogy Háfizével együtt költözzenek a villába. Döndü nagy áldozatok árán visszakapja a követ a gyűrűjébe. Feride felkeresi Dzsánát és az értésére adja, hogy bármeddig képes elmenni. Szelen nagyon kíváncsi, hogy mi Szedát új munkája és a nyomába ered.

2024.07.12., Péntek 13:15 - 2. évad, 89. rész

Nálánt nyomasztja, hogy elsírta magát a parton, ráadásul Hájri vállán, ami felidéz egy régi rossz emléket a kamaszkorából. Dzsáná ismét az apjához fordul segítségért. Feride azonnal észreveszi, hogy Nálán sírt, de a lány megnyugtatja, hogy nem látta senki. Ráfet felhívja Pervint, hogy tisztázzák a múltat. Dzsáná felkeresi Szedátot az új munkahelyén, miközben Feride megtudja az igazat Nálán sétájáról.