Bor, mámor, szerelem 2. évad, 13-17. rész tartalma

Bor, mámor, szerelem 2. évad, 13-17. rész tartalma

 

2024.07.15., Hétfő 19:45 - 2. évad, 13. rész

Ivan felkéri Peter-t, hogy vezesse a céget, és hajlandó feladni korábbi elveit, mert azt reméli, Peter képes lesz megvédeni a céget André rosszindulatától. A pincészetben nagy a riadalom: a hírhedt minőségellenőr, Klara megérkezik és a tulajdonosokkal szeretne beszélni.

2024.07.16., Kedd 19:45 - 2. évad, 14. rész

Ingrid attól tart, hogy Klara több egy régi ismerősnél Ivan életében. Bár gyötri a féltékenység, próbál jó képet vágni a dologhoz. Rita meg akarja környékezni Martin-t és mikor ez nem sikerül, Martin betegén áll bosszút. Új kapcsolat bimbózik: Mirka és Brano egyre többször találkoznak. Ám van egy bökkenő: Mirka eltitkolja múltját Brano előtt.

2024.07.17., Szerda 19:45 - 2. évad, 15. rész

Peter Eva nélkül érkezett Szlovákiába. Ennek oka egy kulcsfontosságú levél, amelyet Eva néhány napja kapott Robótól. Robo hamarosan szabadul jó magaviselete miatt, és találkozni akar Evával és Laurával. Dorota meg van győződve róla, hogy terhes. Mindenki örül, kivéve Igort, akinek kétségei vannak. Az intézetben megerősítik Ingridnek, hogy a Krysa részegen és véresen ment vissza, ami fokozza Ingrid félelmét a húga miatt. Könyörög Slávónak, hogy keresse meg Mirkát. Szerencsére Mirka hazamegy, de szörnyű állapotban. Inge azt gyanítja, hogy visszaesett vagy ivott.

2024.07.18., Csütörtök 19:45 - 2. évad, 16. rész

Igor felbosszantja Dorotát azzal, hogy láthatóan örül, amikor kiderül, hogy Dorota mégsem terhes. Mirka szemrehányást tesz magának, amiért megtámadta Krysát. Ez emlékezteti a múltjára. Ingrid ragaszkodik hozzá, hogy Mirka elmenjen a rendőrségre és feljelentse Krysát. Slávo felajánlja, hogy vezetheti a pincészetet, de Ivan ezt a pozíciót Peternek szánta, és nem tetszik neki Slávo javaslata. Martin megígéri a betegének - egy kerekesszékes kisfiúnak -, hogy nem szállítják át Pozsonyba, ami miatt ismét konfrontálódik Ritával. Nina találkozik Ritával, amikor a nő el akarja csábítani Martint az orvosi rendelőben.

2024.07.19., Péntek 19:45 - 2. évad, 17. rész

Martin új főnöke, Rita mindenáron el akarja hívni Martin-t a szponzorok partijára, csakhogy a férfi nem hajlik erre. Nina azonban így is féltékenykedik, mert megérzi, hogy Rita milyen rámenős. Buranovský és Viola azt gyanítja, hogy Gusto valami turpisságra készül és ezért jött Vinnába.