Bor, mámor, szerelem 2. évad, 18-22. rész tartalma

Bor, mámor, szerelem 2. évad, 18-22. rész tartalma

 

2024.07.22., Hétfő 19:45 - 2. évad, 18. rész

Slávo aggódik, amiért Peter és családja visszajön a városba, hiszen Robo szabadulni fog a börtönből. Dorota orvoshoz jár, mert mindenáron szeretne gyereket, de ez nem jön össze. Anna felismeri Gusto-t Viola éttermében.

2024.07.23., Kedd 19:45 - 2. évad, 19. rész

Zoli és Ingrid is azt javasolja Mirka-nak hogy mihamarabb tisztázza múltját Brano-val, de a lány nagyon fél, mi lesz, ha kiderül, hogy kezelték az intézetben és nem ápolónőként dolgozik ott. Mirka felkeresi Brano-t, de arra nem számít, hogy egy nőt talál a férfi lakásán.

2024.07.24., Szerda 19:45 - 2. évad, 20. rész

Silvia-nak nem nagyon tetszik, hogy Mirka a rehabilitációs intézetben dolgozik, arra gyanakszik, hogy valójában kábítószerfüggő. Brano visszautasítja a vádat, de a szívében megtelepszik a gyanú. Gusto és Mirka beszélgetése során kiderül, hogy az öreg egy nő miatt érkezett Vinnába, de nem árulja el, ki az a nő?

2024.07.25., Csütörtök 19:45 - 2. évad, 21. rész

Igor férfi önbizalma nagyon megrendült, de nem tudja elmondani Dorotának az igazat, és hazudik neki az eredményről. Fogalma sincs, ez milyen reakciót vált ki Dorotából. Rita meglepődik, amikor megtudja a pletykákat Martinról. Karin hadilábon áll Miro Petránskýval, aki őt hibáztatja Baxáért. Reni lesz az új polgármesterjelölt. Peter és a gyerekek nem érkeznek meg a temetőbe. Viera rájön, hogy Anna csak elcsalta őket. Mire Viera és Nina hazaérnek, a házat ellepik a rendőrök. A rendőrség elviszi Gustót, mint tolvajt, aki Vierát a keresztnevén szólítja. Eva nem csak Robo miatt nem jött el Peterrel, egyáltalán nem akar visszaköltözni. Ivan megérti, de aggódik a cég miatt. Peternek van egy megoldása a számára.

2024.07.26., Péntek 19:45 - 2. évad, 22. rész

Viera felfedez egy levelet és egy ajándékot Gustótól otthon. Viera érdeklődni kezd Gusto felől a rendőrségen, de nem akar találkozni vele. Mirka azt hazudja Branónak, hogy van valaki más az életében. Mirka először meg akar békélni a múltjával, mielőtt komolyra fordul a kapcsolata Branóval. A házban talál egy elveszett újságkivágást a gyógyszertárban történt rablásról, és úgy dönt, hogy megkeresi a szerkesztőt. Karin rosszul van, Ritának mielőbb kórházba kell vinnie. Karin Ninát és Martint hibáztatja alkoholizmusáért és tönkrement életéért. Igornak lelkiismeret-furdalása van a hazugság miatt. Depresszióját egy bárban űzi el, ahol régi szerelmébe botlik.