Egy csodálatos asszony 1. évad, 1-5. rész tartalma

Egy csodálatos asszony 1. évad, 1-5. rész tartalma

 

2024.08.12., Hétfő 18:50 - 1. évad, 1. rész

Bahar egyedülálló kétgyermekes anya, aki maga próbál meg helyt állni az életben, mióta a férje eltűnt a tengerben. A nő nehéz helyzetben van, mivel családjával sem tartja a kapcsolatot régóta, így nem is igen számíthat senkire. Egy varrodában dolgozik, hogy eltartsa a magát és a gyerekeket. Egy nap arra érkezik haza, hogy a főbérlője kiteszi a lakásból, így Bahar kénytelen új otthon után nézni. Kevés pénzzel és két gyerekkel az oldalán nem sok jóra számíthat.

2024.08.13., Kedd 18:50 - 1. évad, 2. rész

Bahar mindent megtesz, hogy pénzhez jusson, ezért másodállást vállal egy közeli étteremben, így kénytelen Nisant és Dorukot éjszakára is magára hagyni. A nő hiába fordul a hivatalos szervhez, segítséget onnan sem kap. A gyerekeket megviselik a változások, és ez az iskolai magatartásukban is megmutatkozik. Hamarosan találkoznak egy titokzatos nővel, aki az egyik kirakatban az ő családi fotójukat nézegeti.

2024.08.14., Szerda 18:50 - 1. évad, 3. rész

Miután Bahar sikertelenül folyamodik segélyért, értesítik, hogy lenne egy házaspár, aki támogatná őket. Ennek feltétele, hogy a nőnek tényleg ne legyen családi és vagyoni háttere. Ám ennek ellenőrzésekor kiderül, hogy Bahar anyja és új férje kijelentik, hogy képesek támogatni őt. Bahar felkeresi őket, ahol Enver, a mostoha apja szeretettel fogadja őket, az anyjával viszont elég feszült a hangulat. Sirin megtudja, hogy a nővére náluk volt. Bahar takarítást vállal Ariféknál, hogy ne kelljen közös költséget fizetnie.

2024.08.15., Csütörtök 18:50 - 1. évad, 4. rész

Bahar és a két gyerek izgatottan készül Yeliz esküvőjére, Nisan pedig kinéz magának egy csodaszép ruhát. Bár az anyjának nincs pénze megvenni, Bahar végül megoldja, hogy Nisannak mégis legyen megfelelő ruhája. A szomszédban lakó Ceyda bajba kerül, amikor a szeretője nem találja otthon. A nőn Bahar segít, de ezzel felhívja magára Hikmet figyelmét.

2024.08.16., Péntek 18:50 - 1. évad, 5. rész

Hatice sejteni kezdi, hogy a lánya, Sirin talán valamilyen módon érintett Sarp halálával kapcsolatban. Bahar kénytelen egyedül otthon hagyni Nisant, a kislány azonban unatkozni kezd, és elhagyja a lakást. A nő kétségbeesetten keresni kezdi, és így ismerkedik össze a húgával, Sirinnel. A szomszédban lakó Ceyda körüli folyamatos balhézást Bahar megpróbálja megmagyarázni a gyerekeknek, ám arra nem számít, hogy hamarosan ő is bevonódik a veszekedésbe. Ekkor kapóra jön Arif, akinek segítségét Bahar meglepetten veszi tudomásul.