Melissa, a Zöld Völgy lánya 16-20. rész tartalma

Melissa, a Zöld Völgy lánya 16-20. rész tartalma

 

2024.07.15., Hétfő 13:00 - 16. rész

Besimét bántja a lelkiismeret Sermin halála miatt, és mindenhol a nőt látja. Defne szomorú amiatt, amit látott Büsra és Orhan között. Cüneyt felkeresi Orhant, hogy törleszteni kezdje az adósságát. Mahinur úgy érzi, ideje elmondani Cüneytnek, amit kettőjükről gondol. Yesim tanárnő Öykühöz költözik, és közben megalapítja az iskolaújságot.

2024.07.16., Kedd 13:00 - 17. rész

Yesim vezetésével a gyerekek iskolaújságot alapítanak. Mivel Melissa és Görkem jelentkeznek riporternek, a kislány szeretne kibékülni a fiúval. Beszimét annyira gyötri a bűntudat Szermin halála miatt, hogy mindenhol a nőt látja, sőt felássa Metinék kertjét. Hazim nehezen viseli, hogy a felesége kezd megbolondulni. Öykü és Yesim összeköltöznek, a tanárnőt pedig Cüneyt költözteti.

2024.07.17., Szerda 13:00 - 18. rész

Yesim hálából vacsorára hívja Cüneyt, ám Kadir tanár úr ezt elég féltékenyen kezeli. Sőt, mérgében még egy követ is bedob az ablakhoz, amivel viszont Öyküt rémíti halálra. Mahinur megtudja, hogy Cüneyt a tanárnőnél vendégeskedik, és az asszonyban előtörnek a régi érzések. Melissa és Görkem kibékülnek. Cüneyt házában kikapcsolják a villanyt és az áramot, mivel a férfi nem fizette a számlákat. Besime szeretne elmenekülni Hazim elől, de a férje gyorsabb nála.

2024.07.18., Csütörtök 13:00 - 19. rész

Miután Beszime fejbe vágja Hazimot, azt hiszi, hogy a férfi meghalt, és a tóba dobja a testet. Hazim azonban nagyon is életben maradt. Melissa megtalálja a levelet, amit Mahinur egyszer régen Cüneytnek írt, és ezen felbuzdulva megírja az első cikkét az iskolaújságba. Yesim azonban rájön, kikről szól az írás, és úgy dönt, hogy ez nem kerülhet bele az újság első számába. Cüneyt pénzügyi helyzete egyre rosszabb, ezért pár holmit megpróbál eladni.

2024.07.19., Péntek 13:00 - 20. rész

Bár Yesim tanárnő nem akarja nyomtatásban látni a cikket Cüneytről és Mahinurról, az mégis megjelenik. Nil, aki féltékeny Melissa és Görkem kapcsolatára, szeretné a lányt tönkre tenni. Amikor Mahinur meglátja a cikket, elájul, Görkem nemcsak az apja és a nő között levő egykori kapcsolatra jön rá, hanem arra is, hogy Cüneyt nem tudja a számlákat fizetni. Besime átmenetileg Mahinurhoz és Metinhez költözik.