Melissa, a Zöld Völgy lánya 21-25. rész tartalma

Melissa, a Zöld Völgy lánya 21-25. rész tartalma

 

2024.07.22., Hétfő 13:00 - 21. rész

Büsra bemutatja Besimét Azrának, aki felveszi házvezetőnőnek. Selim számon kéri Büsrát Orhannal kapcsolatban, ám a lány tagadja, hogy bármi köze lenne Azra férjéhez. Mahinur a szégyentől és fájdalomtól egész nap ki sem teszi a lábát a házból. Metin és Melissa is látják, hogy a nő nincs jól. Kübra azt hazudja Yesimnek, hogy Melissa volt, aki titokban belecsempészte a Mahinurról és Cüneytről szóló cikket az újságba. Cüneyt megjelenik Mahinurnál, de Metin megfenyegeti.

2024.07.23., Kedd 13:00 - 22. rész

Hazim megjelenik Azra és Orhan házánál, aminek Beszime egyáltalán nem örül. Felajánlja a családnak, hogy rendben tartja a kertet, cserébe, amiért a feleségét alkalmazták. Orhan továbbra is flörtöl Büsrával, a lány azonban nem adja könnyen magát. A városban egy idegen Öykü után kérdezget, ami nem kerüli el Metin figyelmét. A férfi felkeresi az állatorvost. Kübra elmondja Yesimnek, hogy nem Melissa a felelős a cikk megjelenéséért. Melissa megtalálja Sermin nyakláncát a kertben.

2024.07.24., Szerda 13:00 - 23. rész

Yesim Mahinurhoz megy, és elmondja, hogy Melissa ártatlan. A nő, bár ennek örül, de nehezen bocsájtja meg, hogy a kislány megírta a történetét. Görkem találkozik Mahinurral, ahol válaszokat kap a kérdéseire, így már apjával is békét köt. Miután mindenki megtudja, hogy Melissa ártatlan, a kislány visszatér az iskolába, Nil viszont dühösen távozik. Defne megkeseríti Besime és Hazim életét.

2024.07.25., Csütörtök 13:00 - 24. rész

Kadir tanár úr arra döbben rá, hogy gyengéd érzelmeket táplál Yesim iránt. Metin szemmel tartja Öyküt, miután egy ismeretlen férfi a lány után érdeklődött. Reyhan ezt félreérti, és arra gondol, hogy a barátnője öccse és az állatorvos összejöttek. Cüneyt meglepődve látja Orhan házában az Organik ügyvédjét. Hazim úgy intézi, hogy Orhan felvegye sofőrnek.

2024.07.26., Péntek 13:00 - 25. rész

Büsra megpróbálja féltékennyé tenni Orhant, ehhez pedig Selimet használja. Kadir igazgatóhelyettes közli Yesimmel, hogy Nilt vissza kell venni az újságíró klubba, mindegy, hogy ki mit gondol. Öykü felkeresi Metint, akiről nem is tudja, milyen kitartóan próbál vigyázni rá. Az állatorvos szeretné tisztázni a kapcsolatukat, de közben azt hazudja, hogy van valakije. Mahinur egyre növekvő ellenszenvvel figyeli Öyküt. Besime észreveszi, hogy Orhan és Büsra flörtölnek egymással.