Melissa, a Zöld Völgy lánya 26-30. rész tartalma

Melissa, a Zöld Völgy lánya 26-30. rész tartalma

 

2024.07.29., Hétfő 13:00 - 26. rész

Kadir úr randira hívja Yesimet, aki nem érti, mit akarhat tőle a férfi. Öykü észreveszi, hogy Metin folyton a nyomában van, így az kénytelen elmondani, hogy egy idegen kérdezgetett a lány felől. Annak érdekében, hogy Metint ne érje bántódás, Öykü elutasítóan viselkedik a férfivel szemben. Sermin férje felkeresi Mahunirékat, és észreveszi a nyakláncot Melissa nyakában. Metin és Mahinur gyanakodni kezdenek, hogy a kertben talált ékszer és Besime múltkori ásása között összefüggés van, így az asszony felkeresi Melissa nevelőanyját. Azra folyamatosan megbántja és megalázza Büsrát, amit a lány egyre nehezebben visel.

2024.07.30., Kedd 13:00 - 27. rész

Orhan teljesen egyértelműen kikezd Büsrával, és majdnem lebuknak Azra előtt. A férfi, hogy elterelje a gyanút, csúnyán beszél a fiatal lánnyal, ám mindez nem elég, még Azra is lehordja az asszisztensét. Mahinur és Reyhan közreműködésével találkoznak a birtoktulajdonosok, hogy szövetkezett alapítsanak, és együttes erővel vegyék fel a harcot az Organikkal szemben. Öykü bánja, hogy elutasítóan viselkedett Metinnel szemben, ám nem sok ideje van töprengeni; a titokzatos férfi, aki keresi, hamarosan rátalál a lányra. Cüneyt és Necati között szóváltásra kerül sor, az ügyvéd pedig ezt nem hagyja annyiban.

2024.07.31., Szerda 13:00 - 28. rész

Sermin férje a rendőrökkel együtt megjelenik Metin és Mahinur házánál, mert a testvérpárt teszi felelőssé a felesége eltűnéséért. A rendőrség azonban nemcsak őket, hanem Besimét és Hazimot is kihallgatja. Öykünél megjelenik egykori szerelme, Sinan, ám a lány ennek egyáltalán nem örül. Ráadásul Yesim is hazaér közben, a férfit pedig, mint unokatestvért mutatják be.

2024.08.01., Csütörtök 13:00 - 29. rész

Metin követi Öyküt és és a lány volt szerelmét. A férfi összeverekszik Metinnel, Öykünek kell leállítani, és azt hazudja, hogy egy rokona. Mahinur nem adja fel, és miután Fatma asszony eladta a farmját az Organiknak, Cüneyttel az oldalán felkeresik Orhant, hogy szálljon be a társulásba. Hazim észreveszi, hol tartja Orhan a pénzét, és máris megvan a terve a gyors meggazdagodásra.

2024.08.02., Péntek 13:00 - 30. rész

Mindenki az Alapítvány megnyitójára készül, kivéve Öyküt. Metin, miután megtudja, hogy a nő nincs ott, felkeresi az állatorvost. A partira megérkezik Orhan nagynénje is Isztambulból. Kadir tanár úr nagy meglepetést okoz a megnyitón. Besime és Hazim megpróbálják feltörni Orhan széfjét.