Melissa, a Zöld Völgy lánya 31-35. rész tartalma

Melissa, a Zöld Völgy lánya 31-35. rész tartalma

 

2024.08.05., Hétfő 13:00 - 31. rész

Metin a partiról Öykühöz megy, ahol megjelenik Sinan is, így kiderül, hogy a férfi valójában az állatorvos volt barátja. Metint összetöri a hír és Öykü titkolózása. Hazim és Besime megtalálják Azra ékszereit, és már épp lelépnének, amikor Orhan nagynénje, Begüm hazaérkezik. Büsra és Orhan nem fogják vissza magukat, egy félreeső helyen csókolóznak, Selim pedig mindent lát. Kadir lenyűgözi Yesimet..

2024.08.06., Kedd 13:00 - 32. rész

Öykü kitartóan próbálja kiengesztelni Metint, de ehhez Mahinurral is szembe kell néznie. Yesim rájön, hogy a lakótársa titkol valamit, és kérdőre vonja Öyküt. A lány kénytelen elmondani, hogy valójában ki ő. Valaki követ dob Orhanék házába, és mivel mindenkinek van rejtegetni valója a másik előtt, ezért senki nem tudja, hogy kinek szánták. Úgy tűnik, még a mindig pedáns Azra sem teljesen őszinte a férjével. Melissa mindent megtesz, hogy megvigasztalja Metint az Öykü miatti csalódás miatt.

2024.08.07., Szerda 13:00 - 33. rész

Begüm nem tud napirendre térni a történtek felett. Egyértelműen utasítja Orhant, hogy találja meg a felelőst, aki bedobta a követ. Metin nem áll szóba Öyküvel, ami a lányt nagyon megviseli. Maga sem tudja, hogy mi az, amit érez a férfi iránt. Hazimot a hitelezői nem hagyják békén, így a férfi ellopja Begüm gyűrűjét.

2024.08.08., Csütörtök 13:00 - 34. rész

Öykü mindent megpróbál, hogy kibékítse Metint, ám a férfi hajthatatlan, de végre ismét mosolyog. Azra Büsrát gyanúsítja a néni gyűrűjének ellopásával, és csúnyán megalázza a lányt, aki bosszút fogad. Orhan rájön, hogy Hazim, a sofőrje rosszban sántikál, és terhelő bizonyítékokat talál a férfi múltjában. Melissa izgatottan készül a pizsiestre Defnénél, Mahinur azonban félti a lányt.

2024.08.09., Péntek 13:00 - 35. rész

Büsra felülteti Orhant, azt remélve, hogy a férfi így még jobban vágyik rá, de úgy tűnik, hogy csak az ellenkezőjét éri el. A lány felmond Azránál. Defne és Melissa meghallják Besimét, amint az Serminnel "beszélget", ezért joggal hiszik, hogy az eltűnt asszony előkerült. Melissa minderről beszámol Sermin férjének is. Kadir tanár úr és Yesim találkoznak, ám a randevú nem egészen úgy sikerül, ahogy azt a férfi elképzelte.