Melissa, a Zöld Völgy lánya 36-40. rész tartalma

Melissa, a Zöld Völgy lánya 36-40. rész tartalma

 

2024.08.12., Hétfő 13:00 - 36. rész

Miután Mahinur értesíti Sermin férjét, hogy Besimét keresse a felesége eltűnése miatt, a férfi Orhanék házához megy. Defne és Melissa teadélutánt tartanak, ami nem végződik jól, miután a két lány alkoholt iszik. Azra magán kívül van, és megtiltja a lányának, hogy Melissával barátkozzon. Cüneytnek végre beindul az üzlete, aminek Orhan egyáltalán nem örül. A férfi ezért egy szívességre kéri Hazimot. Yesim rájön, hogy Kadir törte be az ablakukat, ezért elzavarja a férfit. Öykü és Metin úgy tűnik, kibékültek.

2024.08.13., Kedd 13:00 - 37. rész

Azra hajthatatlan, és nem engedi Defnének, hogy barátkozzon Melissávall. Összehívja az osztályba járó gyerekek szüleit, és megpróbálja lejáratni Melissát, Mahinur azonban nem hagyja. Kadir szeretne kibékülni Yesimmel, a nő azonban még elég mérges a tanárra. Orhan éppen telefonon beszél meg egy találkozót Büsrával, amikor Azra hazaérkezik. Az asszony végre kezdi észrevenni, hogy a férje más utakon jár, és követni kezdi Orhant. Cüneytnél megjelennek a mezőgazdasági ellenőrök, mivel bejelentést kaptak, hogy a farmon vegyszert használnak a növénytermesztéshez.

2024.08.14., Szerda 13:00 - 38. rész

Orhan ügyesen kivágja magát, így Azra szégyelli, hogy gyanakodott. Selim egyre próbál beszélni Reyhannal, hogy elmondja, a lánya tiltott úton jár, de képtelen elárulni a szerelmét. A nő nem érti a dolgot, de Mahinur felvilágosítja, hogy Büsra és Selim között alakul valami. A feldúlt Reyhan talál is bizonyítékot a lányai holmijai között, és kérdőre vonja. Melissa meghallja Orhan beszélgetését az Organikról. Cüneyt terményein vegyszert találnak.

2024.08.15., Csütörtök 13:00 - 39. rész

Miután Cüneyt terményein vegyszert találnak, a férfi felhívja Necatit, hogy eladja a farmot. Az este azonban nem úgy alakul, ahogyan az Organik képviselője várja. A farmtulajdonosokból álló szövetkezett érzi, hogy az Organik egyre agresszívebben próbálja meg ellehetetleníteni az embereket a faluban. Melissa szenved attól, amit hallott Orhantól, de a férfi tudja, hogyan kenyerezze le. A kislány nem tudja, mit csináljon, hiszen a legjobb barátnője apjáról van szó. Eközben egy haldokló bevallja egy férfinek, hogy a rég halottnak hitt kislánya életben van...

2024.08.16., Péntek 13:00 - 40. rész

Melissa elmondja Defnének, hogy mit gyanít az apjával kapcsolatban, de a lány kimagyarázza. Ám később hallja az anyját és az apját beszélgetni, és rájön, hogy Orhan mégsem annyira önzetlen. Mahinur megpróbálja lelkileg támogatni Cüneyt, ez azonban Görkemben felemás érzéseket kelt. Metin felkeresi Öyküt, de amikor a lány észrevesz valakit, akiről nem beszél, a férfi a titkolózás miatt megint eltávolodik tőle. Fevzi keresni kezdi a lányát.