A hegyi doktor újra rendel 17. évad, 1-6. rész tartalma

A hegyi doktor újra rendel 17. évad, 1-6. rész tartalma

 

2024.08.12., Hétfő 21:45 - 17. évad, 1-2. rész 

Előre kell néznünk - 1. rész 

Wimmer asszony egyedül neveli lányát Emmi-t, ám meggyűlik a baja a munkaadójával Grainer úrral. A férfi magányosan él és szinte az összes alkalmazottjával konfliktusba kerül. Martin az éves rutinvizsgálatot végzi a nála, amikor hazafelé tartva a balesetet szenvedett Wimmer asszonyba botlik és hosszú ideje először Hans-sal együttműködve végzik a mentést. A nő balesete általi sérüléseket vizsgálva, Martin egyéb tűnteteket is felfedez, melyek súlyosabbnak bizonyulnak a vártnál. 

Előre kell néznünk - 2. rész 

Grainer úr hosszas tanakodás után úgy dönt, hogy segít a bajbajutott édesanyán és magához veszi Emmi-t amíg szükséges, ám nem megy gördülékenyen az összeszokás. Lilli végez az orvosi gyakorlattal és több munkalehetősége is akad, egy mentős fiú pedig érdeklődni kezd iránta. Lisbeth állapota javulni látszik, ám nem szeretné, ha a fiai tudnának a vizsgálatai eredményeiről. Martin szerelmi élete ismét a feje tetejére áll.

2024.08.13., Kedd 21:45 - 17. évad, 3. rész 

Szakadékok - 1. rész 

Jan és Ina az esküvőjükre készülnek, ám egy hirtelen rosszullét árnyékolja be a készülődés pillanatait. Martin a vizsgálatok során egy súlyos titokra bukkan a férfi életéből, mely hatással lehet a párkapcsolatára is. Lisbeth elmondja a fiainak, hogy milyen vizsgálatok várnak még rá.

2024.08.14., Szerda 21:45 - 17. évad, 4. rész 

Szakadékok - 2. rész 

Paul rászánja magát és a család engedélyével készen áll megkérni Susanne kezét. Lilli meglepő és kényes helyzetben találja Martin-t a rendelőben. Jan hazugsága újabb fordulatot hoz a betegsége előrehaladásában, ezért kénytelen mindent bevallani a feleségének.

2024.08.15., Csütörtök 21:45 - 17. évad, 5. rész 

Bűntudat - 1. rész 

Vinzent informatikusként dolgozik és szüleik halála után egyedül neveli öccsét Lenny-t. Miután Martin számítógépe javítása közben a fiú érdekes tüneteket produkál, különféle orvosi vizsgálatoknak veti őt alá. Lenny minden idejét a zenei karrierjének építésére fordítja, ám neki is feltűnik testvére furcsa viselkedése. Paul továbbra is gyűjti a bátorságot, hogy feltegye a nagy kérdést Susanne-nak.

2024.08.16., Péntek 21:45 - 17. évad, 6. rész 

Bűntudat - 2. rész 

Martin tovább folytatja Vinzent vizsgálatát, miután Lenny is a segítségét kérte. A család kortörténet alapján a fiú depresszióra hajlamos, ezért Alexander segítségével Martin célzott vizsgálatokat végeznek rajta. Lilly próbálja megtalálni az egyensúlyt a munkahely és a magánélete között. Áttörést érnek el Lizben állapotát tekintve.