A szerelem ösvényei 16-20. rész tartalma

A szerelem ösvényei 16-20. rész tartalma

 

2024.08.12., Hétfő 19:00 - 16. rész

Sonia és Gabriel egy csodálatos szerelmes éjszakát tölt ugyanabban a hotelben, ahol Perla és Jeronimo is lakik. Jeronimo diszkóba viszi Perlát, éppen Adolfóéba, ahol Rosaura is ott van. Rosaura és a barátnői nagyon kigúnyolják a Perla-Jeronimo párost. Jeronimót közben felhívja Olga, és még több pénzt kér, mire Jeronimo bevallja Perlának, hogy viszonya volt Olgával. Amikor hazamennek, Perla beleütközik Gabrielbe, és látomása támad: meg is mondja Gabrielnek, hogy találkozni fog a testvérével. Sebastian kérdésére Leticia bevallja, hogy igenis zavarja őt Ceferino zaklatása, de fél, hogy Sebastian őt is megöli. Sebastian egyik áldozatának, Vicente Vazqueznek a fia bosszút esküszik apjáért, és fegyverrel betör a házba, ahol épp Constanza álmodozik Sebastianról. Leticia közben Perláról tűnődik, miután rájön, hogy Sebastian bátyjának a menyasszonya a titokzatos lány. Sandra nem hódol be Adolfónak. Chuy Lucreciát próbálja megkörnyékezni. Olgánál feltűnik a kórházból kiengedett Enrique, és továbbra sem akarja elfogadni, hogy Perla hozzámegy az apjához. Ramon belehúz az éjszakai életbe, füvet akar venni. Eloy ráveszi Fidelt, hogy kísérje el őket a moziba, és foglalja le Azaliát. Esteban és Claudia rájönnek, hogy ugyanarról a Perláról beszélnek...

2024.08.13., Kedd 19:00 - 17. rész

Gabrielt nem hagyják nyugodni Perla titokzatos szavai, és a nyomába ered, de Elmer elzavarja. Sebastian lelövi a támadóját, de lelkiismeret-furdalása van, és megtudjuk, hogy az ő apját is megölték, ám ő sohasem tudott bosszút állni. Lucrecia és Chuy találkoznak és fellobban köztük a régi láng. Sandra észreveszi őket és elmondja Rebecának, aki nagyon dühös lesz. Rosaura lefekszik Carlossal pénzért, de borzalmasan érzi magát utána. Leticia hiába próbál neki segíteni. Amikor megtalálja a pénzt, teljesen kikel magából és felelősségre vonja Rosaurát. Enrique eszelősen keresi Perlát, ami egészen megrémíti Olgát. Ramont letartóztatják a rendőrök, mert marihuánás cigarettát szív. Claudia mindent elmesél Estebannak, amit Paco haláláról és Perla eljegyzéséről tud.

2024.08.14., Szerda 19:00 - 18. rész

Gabriel reggel újra megkeresi Perlát, Elmer azonban most nem tudja feltartóztatni. Gabriel nagyon boldog Soniával, még édesanyja, Artemisa veszekedése sem tudja kihozni a sodrából. Perla végre eljut a Csodatévő Szent Szűzhöz, és megvallja neki zaklatottságát. Rosaura és Leticia között rettenetes jelentre kerül sor, mert Leticia megtalálja az 5000 pesót, és erősen gyanítja, hogy Rosaura hogyan szerezhette. Rosaura becsomagol és elköltözik otthonról, Leticia összeomlik. Rosaura Sebastiannál kér menedéket. Sebastian - hogy közelebb kerüljön Leticiához - be is fogadja, bár erősen aggasztja az éjszakai gyilkosság. Perla és Jeronimo készül vissza Veracruz-ba, de az utolsó pillanatban Enrique rátalál Perlára. Rebeca őrjöng, amiért Lucrecia Chuy-val töltötte az éjszakát, és Sandra nem érti, hogy ez miért olyan nagy baj ez. Adolfo makacsul nyomoz, hogy tisztázza születése körülményeit. Ramon - Jeronimo közbenjárására - kiszabadul a börtönből. Eloy továbbra is Galdys iránt érzett szerelmén rágódik, eközben Fidel súlyos vesegörcsöt kap. Esteban fel akarja venni a kapcsolatot Fidellel, és közben véletlenül meghallja, hogy Claudia beleszeretett.

2024.08.15., Csütörtök 19:00 - 19. rész

Leticia és Sebastian Rosaura kapcsán újra találkoznak, és Leticia az őt ért nehézségek miatt összeroppanva, akarva-akaratlanul Sebastian vállán sírja ki magát. Rosaurát hiába kérleli, az nem megy haza, így Leticia nagy szívfájdalommal útjára engedi. Rebeca rettenetes jelenetet rendez, amiért Lucrecia Chuy-val töltötte az éjszakát és Sandra továbbra sem érti, miért borult ki így az anyja. Lucrecia viszont boldog, nem érdekli semmi, nem lát a szerelemtől. Sandra megpróbálja féltékennyé tenni Gabrielt Adolfóval, de Adolfo ezt kikéri magának, és Sandra sértetten távozik. Adolfót most jobban foglalkoztatják születésének körülményei. Sarokba szorítván a bírónőt, bizonyságot nyer, hogy tényleg örökbe fogadták 4 évesen. Egy halványan feltűnő emlékfoszlány sejtetni engedi, hogy talán ő Gabriel eltűnt öccse. Enrique rátalál Perlára, megtámadja, majd Jeronimo közbelépése miatt sebbel-lobbal távozik, egyenesen egy fegyverkereskedőhöz, és pisztolyt vásárol. Perla kifaggatja Jeronimót az anyjával folytatott viszonyról. Jeronimo rábízza a döntést, hogy adjanak-e Olgának pénzt. Visszatérve Perla - élvezvén újdonsült hatalmát - arra kényszeríti az anyját, és Ramont, hogy a támogatás fejében bánjanak jobban Fidellel. Claudia és Esteban elmennek Fidelhez, aki épp csak túl van a vesegörcsön. Ennek ellenére bizalmas beszélgetésbe merülnek Perláról és a házasságáról. Aikor Perla hazatér, meglepődik Esteban láttán.

2024.08.16., Péntek 19:00 - 20. rész

Rebeca nagyon felháborodik Lucrecia változásán, és kétségbe ejti lánya meggondolatlan viselkedése, Chuy-val. Sandra egyre furcsábbnak érzi a titokzatos udvarló körüli zűröket. Felhívja Adolfót, hogy kibékítse és elmennek Adolfo klubjába. Gabriel azonban pont odaviszi táncolni Soniát és Sandra hatalmas botrányt rendez. Adolfo végül kirúgja. Adolfo Carlossal is szakít, miután kiderül, hogy barátja pénzt adott Rosaurának, hogy lefeküdjön vele. Rosaura tovább flörtöl Sebastiannal, aki képtelen teljesen hideg maradni. Ceferino megjelenik Sebastiannál, visszaadja a pénzt és a megbízást. Leticia könnyű flörtbe kezd egy ismeretlen emberrel a piaci étkezdében, amivel nagyon megbántja hűséges hódolóját, Tachót. Hiába kérleli Esteban, Perla nem árul el semmit házassága körülményeiről, hanem határozottan elküldi a fiút, mert félti az életét. Esteban azonban nem megy el búcsúcsók nélkül, és ezt Enrique kilesi. Eloy hiába próbál közeledni Gladyshoz, Azalia megint elzavarja. Olga és Ramon gyöngédséget és szeretetet színlelnek Fidelnek, Perla akarat szerint.