Aranykalitka 2. évad, 95-99. rész tartalma

Aranykalitka 2. évad, 95-99. rész tartalma

 

2024.07.22., Hétfő 13:15 - 2. évad, 95. rész

Szelenék terve hajmeresztő fordulatot vesz és a lány végül Dzsávit segítségét kéri. Nálán belátja, hogy Billurnak igaza van, és a kamaszkorában átélt trauma mindentől visszatartja. Hájri tárcája eltűnik, aki nem is sejti, hogy a tárcában elrejtett fénykép milyen láncreakciót indít el. Feride rájön, hogy ki ültette a kertbe a magnóliát. Szedát ismerkedik a munka fogalmával és a fénymásolás rejtelmeivel. Döndü kifecsegi a titkot Takónak.

2024.07.23., Kedd 13:15 - 2. évad, 96. rész

Nálán úgy tesz, mintha nem tudna Hájri tárcájáról, ám Feridének feltűnik a lánya rejtélyes viselkedése. Dzsáná felhívja Szedátot, de mivel a férfi nem áll kötélnek, bosszút esküszik. Perá őszintén megvallja Muzónak az érzelmeit. Hájri visszakapja a tárcáját és azonnal észreveszi, hogy a fotó eltűnt belőle. Güldzsihán távollétében Feride átveszi a háztartás vezetését, és nem mellesleg megfenyegeti a sofőrt. Dzsávit elintézi az uzsorásokat és még a pénz is megmarad.

2024.07.24., Szerda 13:15 - 2. évad, 97. rész

Szelen, Levent és Döndü el akarják rejteni a táskányi pénzt Ráfet elől. Nálán izgatottan készül az estére, amit a férjével kettesben tölt. Muzo a Nálánnal való beszélgetés után úgy dönt, hogy ad egy esélyt Perának. Feride beszervezi Hafizét, hogy végrehajtsa a tervét, aminek Nálán véletlenül szemtanúja lesz. A haverok már nagyon kíváncsiak, hogy ki Hájri szíve hölgye. Szelen nyíltan ellenzi Perá és Muzó kapcsolatát.

2024.07.25., Csütörtök 13:20 - 2. évad, 98. rész

Nálán átadja Hájrinak az újságból kivágott képet, amit a tárcájában talált, és számon kéri miatta. Két fotós meglátja őket együtt a parton, és kompromittáló fotókat készítenek. Feride új módszerrel próbálja megakadályozni Nálán és Hájri közös utazásait. Muzó megharagszik Szelenre, és lemond minden megbeszélést. Pervinnek gyanússá válik Perá viselkedése.

2024.07.26., Péntek 13:20 - 2. évad, 99. rész

Güldzsihán kétségbeesik, amikor megtudja, hogy Szelen és Levent elköltöznek. Ráadásul Szedát is eltűnt, aki épp a szökését tervezi Dzsánával és a nő gyermekeivel. Güldzsihán kérdőre vonja Ráfetet, aki nem is sejti, mennyit ártott a tervével a családnak. A személyzet aggódik, hogy szétesik a Koroglu család. Takót értesítik a kórházból, hogy el kell hoznia az édesanyját, mert az idősotthon nem tudja visszafogadni.