Alpesi őrjárat 7. évad, 12-16. rész tartalma

Alpesi őrjárat 7. évad, 12-16. rész tartalma

 

2024.08.26., Hétfő 15:55 - 7. évad, 12. rész 

Szerelmi fészek 2. rész

Mirkót kórházba szállítják, de szerencsére nem súlyos a sebe. Guido Alverá kómába esik, a parancsnok felfüggeszti Vincenzót. Manuela és Nathan szeretnék kideríteni, hogy valójában ki lőtt Alverára, hogy segíthessenek neki. Carolina nem tud tovább hazudni, bevallja Vincenzónak, hogy megcsalta Hans-szal. Salvi beszél Gregorióval, és elmondja neki az igazságot Roberta ügyéről.

2024.08.27., Kedd 15:50 - 7. évad, 13. rész 

A tó őrzője 1. rész

Alessandro Moróra, az éjjeliőrre sebesülten találnak rá az Auronzo tónál. A lányát, Simonát őrizetbe veszik, mivel ő térdelt az apja mellett, késsel a kezében. Vincenzo kihallgatja, amint Lisa azt mondja Paolónak, hogy gyereket vár tőle. Carolina elutazik Hans-szal, hogy vegyen egy új szőlőültetvényt. Vincenzo keréknyomokat fedez fel Nathan lakhelyének közelében, és arra gyanakszik, hogy a férfi tüntette el a dzsipet, amit megölte Robertát.

2024.08.28., Szerda 16:00 - 7. évad, 14. rész 

A tó őrzője 2. rész

Hamarosan kiderül, hogy Simonának semmi köze az apja megtámadásához, így kiengedik a fogdából. Nathan eltökélte, hogy kideríti, ki sebesítette meg a barátját, és egyre inkább a volt szeretőjére, Aurorára gyanakszik. Paolino bevallja Lisának, hogy szerelmes belé. A búvárok találnak egy járművet a tóban, ami akár az a dzsip is lehet, amivel megölték Robertát. Carolina úgy dönt, hogy hazamegy Vincenzóhoz.

2024.08.29., Csütörtök 15:55 - 7. évad, 15. rész 

A végső igazság 1. rész

Carolina és Vincenzo a szakítás mellett döntenek, és Carolina szeretné Németországba költözni Paolinóval. Vincenzo megkéri Manuelát, hogy faggassa ki Gregoriót Paronnal kapcsolatban. Kiderül, hogy Roberta és Gregorio házassága válságban volt. Manuela azt gyanítja, hogy Robertának viszonya volt Paronnal, és Andrea nem Gregorio fia. Adele beállít a kapitányságra, és azt mondja, hogy ő okozta a balesetet a dzsippel.

2024.08.30., Péntek 15:55 - 7. évad, 16. rész 

A végső igazság 2. rész

(évadzáró rész)

Mela lázas lesz, ezért Eva beköltözik Vincenzóékhoz néhány napra. Eközben Carolina és Paolino megérkeznek Németországba. A DNS-vizsgálat eredményéből kiderül, hogy Gregorio nem Andrea apja. Paron tagadja, hogy övé lenne a gyerek. Vincenzo és Manuela behívják kihallgatásra Paron feleségét, aki egy olyan felvételt ad át nekik, ami végre fényt deríthet arra, hogy ki okozta a balesetet.