Alpesi őrjárat 7. évad, 8-11. rész tartalma

Alpesi őrjárat 7. évad, 8-11. rész tartalma

 

2024.08.19., Hétfő 15:55 - 7. évad, 8. rész 

Csak szeretetből 2. rész

Manuelát Nathan eszméletlenül találja meg az erdőben, valaki leütötte. Nathan és Gregorio rájönnek, hogy a fakitermelő cég valószínűleg illegálisan importál egy értékes fafajtát. Felmerül a gyanú, hogy Ammina is emiatt halt meg. Vincenzo továbbra is titkolózik Carolina előtt, és azt sem meri elmondani neki, hogy pénzt adott kölcsön Evának. Mirko egyre inkább megnyílik Nathan előtt.

2024.08.20., Kedd

2024.08.21., Szerda 16:00 - 7. évad, 9. rész 

Gyökerek és ágak 1. rész

A falu lakói egy első világháborús emlékcsatán vesznek részt, és az egyik szereplő a földön fekve találja a sebesült Leonardo Benvenutit. Vincenzo és Manuela nyomozni kezdenek, és a szálak egy bizonyos Contarini hotelbe vezetnek. Manuela segít Gregoriónak, hogy a férfi visszakaphassa a fiát, de érzelmileg egyre inkább belebonyolódik. Carolina, miközben továbbra is titkolózik Vincenzo előtt, nem akarja meghívni az anyját az esküvőre, de Eva véletlenül küld az asszonynak egy meghívót.

2024.08.22., Csütörtök 15:50 - 7. évad, 10. rész 

Gyökerek és ágak 2. rész

Nicolo halála után Vincenzo és Manuela egyre többet megtudnak a Contarini család piszkos ügyeiről. Kiderül, hogy illegális bevándorlókat alkalmaztak, de egyelőre nem tudják, hogy ez hogyan kapcsolódik Leonardo megtámadásához. Eva azt tanácsolja Carolinának, hogy tisztázza a dolgokat az édesanyjával és Vincenzóval. Gregorio kérelmét elutasítják, de végül sikerül megállapodnia a szociális gondozóval.

2024.08.23., Péntek 16:00 - 7. évad, 11. rész 

Szerelmi fészek 1. rész

Carolina édesanyja teljes egészében átveszi az esküvő szervezését, és megpróbálja megtanítani Vincenzót mindenre. Az erdőben egy férfi holttestére bukkannak, aki egy nagy sportszer márka vezérigazgatója volt. Kezdetben úgy tűnik, hogy a felesége ölette meg egy Guido Alverá nevű férfival, Manuela és Vincenzo a nyomába erednek. Felbukkan Manuela volt főnöke, Salvi, és megkéri a lányt, hogy beszéljen Gregorióval Robertáról. Hans azt szeretné, ha Carolina mindent bevallana Vincenzónak kettejükről.