Bor, mámor, szerelem 2. évad, 39-43. rész tartalma

Bor, mámor, szerelem 2. évad, 39-43. rész tartalma

 

2024.09.02., Hétfő 19:45 - 2. évad, 39. rész

Slávo nem hajlandó alkalmazni Krysát. Mirka előtt Krysa átkozza a Dolinský családot, elmondása szerint tele vannak előítéletekkel, és csak azért nem vették fel, mert volt drogos. Mirka közbenjár Krysáért, de csak összeveszik Slávóval. André és Rita jól kijönnek, Baxa féltékeny. Ő és Rita együtt mennek nyaralni. Karin megpróbál belopózni Baxa magánéletébe, Miro elmegy Rita lakásába, hogy lehallgatót helyezzen el. Rita hazudik Ninának Martinról. Azt mondja, hogy nem Martin utasította el őt, hanem ő Martint. Nina elmondja Martinnak Rita vádjait, Martin dühösen távozik, hogy rendezze vele az ügyet.

2024.09.03., Kedd 19:45 - 2. évad, 40. rész

Martin meglátogatja Ritát a lakásán, és összetűzésbe kerülnek. Martin szörnyű állapotban tér haza, részegen. Nina megdöbben, amikor meglátja, hogy a pólóján vér van. Viola megadja a gyerekeknek a hiányzó pénzt a házra, de Dorota és Igor nem túl boldogok. Megegyeztek, hogy otthon maradnak. Zoli és Anna helyet akarnak biztosítani Gustónak egy idősek otthonában. Amikor felmérik a terepet, Zoli Anna férjének adja ki magát. Peter eljön, hogy támogassa Martint. Eva is vele jön Sabinkával, így Nina elfelejti a Martinnal kapcsolatos aggodalmait, legalábbis egy időre.

2024.09.04., Szerda 19:45 - 2. évad, 41. rész

Karin megtalálja Ritát. A támadását a rendőrség vizsgálja. Karin arra céloz Zaludnak, hogy Martin volt a tettes. Martin bevallja Ninának, hogy a ruháján lévő vér Ritáé, elmondja neki az igazságot a Rita lakásában történt veszekedésről. Ivan tudni akarja, hol töltötte Ingrid az éjszakát. Ingridnek egy hazugsággal sikerül megmentenie a helyzetet. Egy ürüggyel újra találkozik Erikkel, de Kristian, aki ki akarja rabolni a Dolinský családot, betör az irodába, és rajtakapja őket.

2024.09.05., Csütörtök 19:45 - 2. évad, 42. rész

Amikor Krysát rajtakapják lopáson, nem veszíti el a fejét, és elhárítja a gyanút. Erik megnyugtatja Ingét, hogy gondoskodik róla, hogy Krysa tartsa a száját arról, hogy viszonyuk van. Mirka azonban gyanakodni kezd rájuk. Zalud megtudja, hogy Ritának egy ellensége volt az osztályon - Dr. Rozner. A rendőrség megalapozott gyanú alapján letartóztatja a gyanútlan Martint. Slávo a széfben keresi a pénzt, Mirka bevallja, hogy elfelejtette betenni. A pénz eltűnt, Slávo meg van győződve arról, hogy Krysa vette el. Krysa megzsarolja Eriket, aki elmondja Slávónak, hogy viszonya van Ingével.

2024.09.06., Péntek 19:45 - 2. évad, 43. rész

Erik és Ingrid úgy döntenek, hogy Mirka-ra terelik a gyanút, és megpróbálják elérni, hogy mind Mirka-t, mind Ivan-t leszereljék valahogy. Žalud azzal fenyegeti Martin-t, hogy ha meghal doktor Kernová, 25 év börtönt is kaphat gyilkosságért. Viera azt hiszi, hogy Zoli és Anna titokban házasságot kötöttek.