Egy csodálatos asszony 1. évad, 10-14. rész tartalma

Egy csodálatos asszony 1. évad, 10-14. rész tartalma

 

2024.08.26., Hétfő 18:50 - 1. évad, 10. rész

Enver elmondja Haticenek, hogy úgy érzi, a felesége nem törődik vele. A nőt megdöbbenti a vallomás. Baharékhoz megérkezik az új bojler, aminek nemcsak az asszony, de még inkább a gyerekek örülnek. Bahar rájön, hogy az anyjának köszönheti az ajándékot. Arif segít Baharnak, bár ezúttal sem felejti el, hogy a nő tudomására hozza, mit gondol róla.

2024.08.27., Kedd 18:50 - 1. évad, 11. rész

Bahar túlvállalja magát, mivel egyszerre dolgozik a kávázóban és a varrodában, nem csoda, hogy egy nap elájul. A drága vasaló összetörik, a főnöke pedig arra kötelezi, hogy fizesse ki. Ez nem is jöhetne rosszabbkor, mivel Nisannak új cipőre van szüksége. Bahar kolléganője azonban elintézi, hogy a nőnek mégse kelljen a pénzét erre költenie. Musa úr fiának, Borának gyomor problémái vannak, Bahar az, aki segít neki.

2024.08.28., Szerda 18:50 - 1. évad, 12. rész

Hatice hallani sem akar a lányáról, Enver emiatt összeveszik a feleségével. Sirin hazudik a tanárának, hogy az elnézőbb legyen vele. Yeliz megpróbálja Bahart összehozni a férjének egy barátjával, a gyerekek pedig Yeliz anyjával maradnak. Miközben az idős asszony tévét, Nisan, Doruk és Yeliz két gyereke egy cikket találnak Sarpról az interneten.

2024.08.29., Csütörtök 18:50 - 1. évad, 13. rész

Miután Nisan elolvassa az apjáról szóló cikkeket, vigasztalhatatlan. Úgy érzi, minden, amit eddig tudott róla, hazugság. Bahar hiába próbálja meggyőzni az ellenkezőjéről, a kislány nehezen hisz neki. Bahar randevúja, amit Yeliz szervezett neki, nem sikerül túl jól. Yusuf felmondja a nő albérletét, így Bahar Arifot győzi meg, hogy beszéljen az apjával. Musa úr megismerkedik a felesége előző szerelmével, és mivel nem tudja, hogy kivel áll szemben, vacsorára hívja.

2024.08.30., Péntek 18:50 - 1. évad, 14. rész

Nisan és Doruk megbetegszik, Baharnak pedig nincs más választása, Enver bácsit hívja át, hogy vigyázzon a gyerekekre. Hamarosan megérkezik Hatice is, hogy segítsen, de arra kéri a férjét, hogy ne szóljon erről Sirinnek. Ám amikor a lány telefonál, Nisan felveszi a mobilt. Musa rájön, hogy akit áthívott vacsorára az nem más, mint a felesége egykori szerelme.