Egy csodálatos asszony 1. évad, 6-9. rész tartalma

Egy csodálatos asszony 1. évad, 6-9. rész tartalma

 

2024.08.19., Hétfő 18:50 - 1. évad, 6. rész

Hatice felfedezi a lányánál a Sarpról készült képeket, és kérdőre vonja Sirint. Bahar elmeséli Yeliznek, hogyan ismerkedtek meg Sarppal. Az emlékek keserédessé teszik a mindennapokat. Hikmet megfenyegeti a nőt, ha Bahar hazudik Ceydáról, az életével játszik.

2024.08.20., Kedd

2024.08.21., Szerda 18:50 - 1. évad, 7. rész

Enver meglátogatja Bahart és felajánlja a segítségét a gyerekek körül. A nő szívesen fogadja a mostohaapját, bár az titkolja Hatice előtt, hogy merre járt. Hatice felkeresi Sirin tanárát, mivel nem hisz a lányának, aki viszont érzelmileg zsarolja a nőt. Ceyda továbbra is tilosban jár, kockára téve ezzel többek életét. Nisan kinövi a cipőjét, de nem mer szólni erről az anyjának, mert attól fél, az sokba kerülne.

2024.08.22., Csütörtök 18:50 - 1. évad, 8. rész

Yusuf Ceyda kérésére úgy dönt, hogy kiteszi a lakásból Bahart. A nő ugyanis attól fél, hogy új szomszédja beárulja Hikmetnek. Doruk, és egy kis pajtása összeverekednek, Bahar pedig így közelebbről is megismerkedik Musával. A gyerekeknek iskolaszünet van, de Baharnak dolgozni kell menni. Mivel nincs jobb ötlete, Enver bácsit kéri meg, hogy vigyázzon Dorukra és Nisanra. A hazaérkező Hatice visszafogottan veszi tudomásul, hogy az unokái náluk vannak. Enver mindent elkövet, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, ám Hatice és Bahar között elkerülhetetlen, hogy ne támadjon vita a régi sérelmek miatt.

2024.08.23., Péntek 18:50 - 1. évad, 9. rész

Sirin kitálal Baharnak mindent a nő apjáról. Elmondja, hogy a férfi csalta az anyját, és nem Hatice miatt lett öngyilkos. Ám a lány túl messzire megy, és olyannak vádolja meg Sarpot, ami megbocsájthatatlan. Hatice megsajnálja Bahart, és megpróbál a maga módján segíteni a lányának. Sirin féltékenyen figyeli, és "bevallja", hogy milyen kapcsolatban volt Sarppal. Hatice, aki attól fél, hogy Bahar után a másik lányát is elveszíti, mindent elnéz Sirinnek.