Melissa, a Zöld Völgy lánya 41-44. rész tartalma

Melissa, a Zöld Völgy lánya 41-44. rész tartalma

 

2024.08.19., Hétfő 13:00 - 41. rész

Fevzi embere jó hírt közöl: megtalálták a lányát. Mahinur Cüneyt vigasztalja, aki azt kéri a nőtől, hogy zárják ki a szövetkezetből, hiszen az ő rossz híre komolytalanná teszi a társulást. Öyküt figyelmezteti a főnöke, hogy ne kerüljön túl közel Metinhez. A gyerekek interjút készítenek Necatival, ám gyorsan kellemetlen helyzetbe hozzák a kemény kérdéseikkel. Büsra áthívja Orhant magukhoz, ám az anyja hamarosan hazaérkezik.

2024.08.20., Kedd

2024.08.21., Szerda 13:00 - 42. rész

Selim megpróbálja elmondani Büsra anyjának, amit tud a lányról, de Reyhan teljesen félreérti a fiút. Orhannak sikerül elmenekülnie Reyhan házából, ám az asszony meghallja, hogy egy idegen volt a házban. Mindenki azt hiszi, hogy egy betörő volt, sőt van, aki azt gondolja, hogy az Organik egyik embere volt. Azra egyre idegesebb Orhan miatt, érzi, hogy a férje kezd eltávolodni tőle. Szermin férje nem adja fel, és újra meglátogatja Hazimot és Besimét, hogy a felesége után érdeklődjön. Metin ezt meglátva megsajnálja a férfit, így Mahinur úgy dönt, hogy elmond mindent a rendőrségnek a nyakláncról, ami Szerminé volt.

2024.08.22., Csütörtök 13:00 - 43. rész

Mahinur vallomást tesz a rendőrségnek, ám Besime és Hazim gyorsan kimagyarázza magát. Fevzi, aki egyben az Organik vezetője is vállalja, hogy helyrehozza Necati kínos interjúját. Büsra azt hazudja Selimnek, hogy Orhan zaklatja, így a fiú felkeresi a vetélytársát. Orhan Hazim segítségével elküldi. Selim úgy dönt, hogy megkéri Büsra kezét.

2024.08.23., Péntek 13:00 - 44. rész

Büsra döbbenten fogadja Selim lánykérését, és az anyjának könyörög, hogy ne adják a fiúhoz. Azzal sem késlekedik, hogy Orhannak is szóljon, ám a férfi közönyössége meglepi. Fevzi egy olyan kislányt keres, akinek a tarkóján egy anyajegy található, és bár eddig Melissa maga sem tudott róla, de ő pont ilyen. Harun úr feladja a praktizálást, és Öyküre hagyja a kisállat rendelőt.