Melissa, a Zöld Völgy lánya 45-49. rész tartalma

Melissa, a Zöld Völgy lánya 45-49. rész tartalma

 

2024.08.26., Hétfő 13:00 - 45. rész

Orhant nem igazán érdekli, hogy Büsra férjhez megy-e vagy sem. A csalódott lány ezért felkeresi Azrát, hogy újra munkát kérjen tőle, annak reményében, hogy újra közel kerülhet a családhoz. Melissa és a többi kis újságíró interjút készít Fevzivel, ami a lány számára nem sikerül túl jól, ráadásul kiderül, hogy Fevzinek és Orhannak valami köze van egymáshoz. A csalódott "riporter" és Defne pedig összevesznek. Cüneyt eladja a családi ékszereket, hogy kifizesse az adósságait. Büsra addig könyörög az anyjának, míg végül Reyhan belemegy, hogy ne menjen hozzá Selimhez.

2024.08.27., Kedd 13:00 - 46. rész

Azra visszaveszi Büsrát a munkába, aminek se Orhan, se Selim nem örülnek. Defne elmondja az anyjának, hogy összeveszett Melissával, Azra pedig titokban ujjong. Bár a két lány között megmarad a feszültség, Defnét nem hagyja nyugodni a gondolat, hogy a barátnőjének igaza lehet Orhannal kapcsolatban. Öykü és Metin segítségével Yesim és Kadir kibékülnek. Öyküt felkeresi a kapcsolattartója, és elmondja, hogy már csak három hónapig kell kibírnia a faluban. Ezzel egy időben Fevzi megbízója utasítja a férfit, hogy végezzen valakivel, akit még meg is kell találnia. Ez a valaki pedig nem más, mint Öykü.

2024.08.28., Szerda 13:00 - 47. rész

Öykü arra kéri Metint, hogy töltse vele az éjszakát, a férfi azonban faképnél hagyja. Defne betéved az apja irodájába, és rájön, hogy Orhannak valóban köze lehet az Organikhoz. A kétségbeesett lány Melissához rohan, hogy elmondjon mindent, ám az apja utoléri. Melissa azonban rájön, hogy barátnője miért kereste fel éjszaka, és a gyanúját elmondja Mahinurnak és Metinnek is. Azra és Orhan eközben meggyőzik Defnét, hogy a családnál nincs fontosabb, és ezzel rábírják a lányt a hallgatásra.

2024.08.29., Csütörtök 13:00 - 48. rész

Mahinur figyelmezteti Cüneytet Orhannal kapcsolatban. Utóbbi visszavásárolja Cüneyt elhunyt feleségének az ékszereit, és elviszi a férfihoz. Defne továbbra sem békül Melissával, úgy érzi, az ő barátsága csak értana a lánynak. Kadir elhívja Metint a bárba, ahova velük tart Selim is. A fiú túl sokat iszik, és majdnem elszólja magát Büsrával és Orhannal kapcsolatban. Mahinur egyre idegesebb Metin folyamatos kimaradozásai miatt, végül a férfi bevallja neki, hogy szereti Öyküt.

2024.08.30., Péntek 13:00 - 49. rész

Melissa kihallgatja Mahinur és Metin beszélgetését Öyküről, és jól félreérti a hallottakat. Miután kibékül Defnével, beavatja a barátnőjét is a titokba, ám valaki más fültanúja lesz a pletykának, és nem is tesz lakatot a szájára. Metin arra kéri Mahinurt, hogy ne avatkozzon bele az életébe. A megdöbbent nő Cüneytnél keres támaszt, de egykori szerelme szóba hozza a múltat, amiről az asszony hallani sem akar.