Melissa, a Zöld Völgy lánya 50-54. rész tartalma

Melissa, a Zöld Völgy lánya 50-54. rész tartalma

 

2024.09.02., Hétfő 13:00 - 50. rész

Mahinur egy levélben mindent elmond a múltjáról, érzelmeiről Cüneytnek, aki megdöbbenéssel fogadja. A faluban gyorsan elterjed a hír, hogy Öykü és Metin együtt töltötte az éjszakát, a pletykahullám pedig nemcsak az érintett feleket, hanem Mahinurt is eléri. Büsra egyre kellemetlenebb helyzetbe hozza magát Orhan előtt. Cüneyt jó híreket kap: az agrárfelügyelet által bevizsgált talajmintában nem találtak vegyszert, így folytathatja a kereskedést.

2024.09.03., Kedd 13:00 - 51. rész

Mahinur nehezen viseli, hogy Metinről pletykál az egész falu, ezért komoly döntésre szánja el magát. Azra meglátogatja Reyhant, eközben Orhan kihasználja a helyzetet, és nekiesik Büsrának. Ám ennek szemtanúja is van, Besime végig nézi, hogyan csukják magukra az ajtót. Fevzi rátalál Öyküre, és felkeresi a rendelőben.

2024.09.04., Szerda 13:00 - 52. rész

Büsra együttléte Orhannal egyáltalán nem úgy alakul, ahogyan a lány elképzeli, ráadásul az egyik fülbevalóját is elveszti az ágyban. Mahinur abban bízik, hogy Öykü nemet mond Metin lánykérésére. Fevzi hazáig követi Öyküt, miközben Yesimnek az anyja betegsége miatt el kell utaznia a városból.

2024.09.05., Csütörtök 13:00 - 53. rész

Metin elkeseredik, miután Öykü nemet mond a lánykérésre, és a kávézóba megy inni, ahol Cüneyt talál rá. Melissa izgatott, mivel úgy hiszi, ha Metin és a doktornő egy pár lesznek, akkor őt is örökbe fogadják, így Mahinur is rájön, hogy a pletykák honnan eredhetnek. Azra megtalálja Büsra elveszett fülbevalóját.

2024.09.06., Péntek 13:00 - 54. rész

Metin csalódottságában leissza magát, és Cüneyt viszi haza. Kadir és Yesim jól érzik magukat együtt, miután meglátogatták a nő édesanyját. Hazaérve azonban döbbenten veszik tudomásul, hogy a lakást valaki feldúlta, és Öykü eltűnt. Azra megtalálja Büsra fülbevalóját a hálószobában, és kérdőre vonja a lányt. Öyküt továbbra is bezárva tartják.