Melissa, a Zöld Völgy lánya 55-59. rész tartalma

Melissa, a Zöld Völgy lánya 55-59. rész tartalma

 

2024.09.09., Hétfő 13:00 - 55. rész

Azra kérdőre vonja Büsrát a hálószobában talált fülbevaló miatt, de Besime megmenti a helyzetet. Miközben Metin, Kadir és Yesim kétségbeesetten várják Öykü jelentkezését, Metin nem érti, hogy miért nem hívhatják a rendőrséget, és kérdőre vonja a nőt. Orhan egy drága ékszerrel ajándékozza meg Azrát, amit Büsra féltékenyen figyel. A férfi azonban neki is tartogat meglepetést, ám Büsra ajándéka már cseppet sem ilyen gavallér. A lány sértődöttsége már Azrának is feltűnik. Fevzi megmenti Öyküt, akinek az első útja Metinékhez vezet..

2024.09.10., Kedd 13:00 - 56. rész

Azra megtalálja a játékszert, amit Orhan Büsrának vett, és az asszony rögtön ki is próbálja a férjével. Büsra nem lát a féltékenységtől, és dühében Orhan irodájába ront, ahol megtalálja a dokumentumokat, amik igazolják, hogy a férfi az Organik embere. Metin szeretné tudni, hogy miért nem hívhattak rendőrt, amikor Öyküt elrabolták. A nő végre maga is bevallja Metinnek, hogy szereti. Defne mindent megtesz, hogy kicsi érdeklődést csikarjon ki a szüleiből a saját dolgai iránt, ám azoknak úgy tűnik nincs rá idejük.

2024.09.11., Szerda 13:00 - 57. rész

Azrának köszönhetően Reyhan kiváló jóslásainak gyorsan híre megy, és jómódú asszonyok keresik fel, hogy megtudják a jövőt. Melissa nem bízik Fevzivben, érzi, hogy valami nem stimmel a férfival. Öykü és Metin óvatosan közeledni kezdenek egymáshoz, míg Cüneyt az újrakezdés lehetőségét ajánlja fel Mahinurnak, aki egyébként folyamatosan az öccse miatt aggódik.

2024.09.12., Csütörtök 13:00 - 58. rész

Mahinur éppen Cüneyttel van a kávézóban, amikor betoppan Metin is Öyküvel. Defne rájön, hogy az apja nemcsak, hogy az Organik egyik vezetője, hanem meg is csalja az anyját. A kétségbeesett lányra előbb Selim talál rá, majd Melissához menekül, végül arra kéri a nénikéjét, hogy látogassa meg őket. Büsra akkor csábítja el Orhant, amikor Azra is otthon van, és hamarosan az iroda felé veszi az irányt...

2024.09.13., Péntek 13:00 - 59. rész

Megérkezik Orhan nagynénje, akit Defne kért meg, hogy látogassa meg őket. Mahinur és Cüneyt romantikus piknikre mennek a tóhoz, ahol minden a lehető legjobban alakul, egészen addig, amíg a tavon meg nem pillantanak egy lebegő holttestet. Karakirazt innentől kezdve ez a haláleset tartja izgalomban és félelemben. Olyannyira, hogy Kadir úgy dönt Yesimhez és Öykühöz költözik.