A szerelem ösvényei 21-23. rész tartalma

A szerelem ösvényei 21-23. rész tartalma

 

2024.08.21., Szerda 19:00 - 21. rész

Gabriel és Adolfo romhalmazként ülnek Sandra rettenetes jelenete után. Sandra valósággal kifordul magából Rebeca előtt, bosszút esküszik Gabriel új barátnője ellen. Még Artemisát is képes felhívni, hogy ki Gabriel új partnere. Amikor megtudja, hogy a híres-legendás Sonia az, alig akarja elhinni. Gabriel közben megjelenik náluk, nagy összegű csekket ad Rebecának, majd beszél Sandrával is. Sandra hisztérikus jelenetet rendez, és újabb öngyilkossággal fenyegetőzik, mire Gabriel beadja a derekát, hogy kezdjék újra. Ezt végül elmondja Soniának is. Leticia összemelegszik Bernardóval, aki egész komolyan udvarolni kezd neki. Rosaura ide-oda ingadozik, hogy Sebastiant gazdag nagybácsiként, vagy elcsábítandó gazdag kitartóként kezelje-e, mindenesetre nagyon élvezi a luxuskörülményeket, sőt arra is sikerül rávennie Sebastiant, hogy beírassa egy magániskolába a gyűlölt állami helyett. Constanzának azonban nagyon nem tetszik, hogy újabb vetélytársa akadt. Sebastian és Perla búcsúcsókját Enrique kilesi, és kérdőre vonja őket. A két fiú elég komolyan összevész. Perla elmeséli a történteket Fidelnek, Enrique pedig az apjának, Jeronimónak. Elmer kérdőre vonja Perlát az Estebanról szóló hír kapcsán. Perla is, Claudia is nagyon félti Esteban életét.

2024.08.22., Csütörtök 19:00 - 22. rész

Gabriel szakít Soniával, Sandra kedvéért, de Sonia nem akarja annyiban hagyni. Sandra azonban nagyon boldog, minden mindegy neki, még a féltékenységi rohamán is képes uralkodni Gabriel kedvéért, amikor szembetalálkoznak Soniával. Sonia nagy szerelmében végül meghajol Gabriel akarata előtt. Lucreciának nem nagyon tetszik ez az egész. Rebeca kifizeti Chuynak a zsarolási pénzt, de a férfi mintha kezdene visszatáncolni, Lucrecia érzelmeire hivatkozva. Bernardo hevesen udvarol Leticiának, aki minden gondja ellenére boldogan merül el e friss flörtben. Sebastian hiába vall újra és újra szerelmet neki. Rosaura nagy vígan él Sebastiannál, hasonló eszközökkel zsarolja, mint a saját anyját. Esteban sehogy sem akar elmenni, mindenféle ürügyeket talál a maradásra, de végül összetalálkozik Elmerrel, aki rákényszeríti az elmenetelre. Perla lódít Estebanról Jeronimónak, mindent Enriquére fog. Enrique közben megpróbálja megjátszani a jófiút, de ármányos terveket szövöget. Olga pedig igyekszik megfelelni Perla kérésének, ezért kedves Fidellel.

2024.08.23., Péntek 19:00 - 23. rész

Bernardo és Leticia csókját Esteban megérkezése zavarja meg. Esteban bevallja az anyjának, hogy szerelmes Perlába, de ő óva inti a fiát a lánytól. Sandra próbálkozik Gabriellel, a férfi azonban visszautasítja, őszintén megmondja a lánynak, hogy nem szerelmes belé, és nem akarja őt megalázni. Perlának ismét víziója van, most Gabriellel kapcsolatban, ezért felhívja a hotelt, próbálja beazonosíttatni a férfit, és megtalálni őt. A szálloda segít is, továbbítja az üzenetet Gabrielnek, de ő amikor felhívja, nem találja otthon Perlát. Fidel kap egy új hajót Jeronimotól, de a méltósága nem engedi, hogy azt megtartsa. Artemisa magánnyomozóval kezdi kerestetni Sandrát. Rosaura kirúgja Carlost, majd Sebastian ágyába próbál bebújni, de a férfi elzavarja őt. Esteban ellátogat Sebastian házába, hogy hazavigye a húgát, de még erőszak árán sem sikerül neki. Viszont a férfi az ajánlja, beszélgessenek el komolyan. Esteban ekkor közli Sebastiannal, hogy szerinte a lányt megfenyegették, hogy menjen hozzá a testvéréhez.