A szerelem ösvényei 24-28. rész tartalma

A szerelem ösvényei 24-28. rész tartalma

 

2024.08.26., Hétfő 19:00 - 24. rész

Sebastian felháborodik mindazon, amit Esteban mesél neki, és kirúgja a házából. Felhívja Jeronimot, és beszámol neki a hallottakról. Ekkor beszélik meg, hogy az esküvőre úgyis ellátogat, majd kivesézik személyesen ezt a témát. Perla szomorúan próbálja a mennyasszonyi ruháját. Sandra próbálja meggyőzni az anyját, hogy ne szóljon bele Lucre életébe, majd mesél neki Soniáról is. Sonia is beszél az anyjával, elmeséli neki, hogyan ismerte meg Gabrielt. Gabriel megtudja, hogy El Negrot szabadlábra helyezik, és félti Soniát. Rebeca összecsap Lucreciával Chuy miatt. Sandra megszervezi, hogy este találkozhasson a "nővére lovagjával" Adolfo klubjában. Adolfo szemrehányást tesz Rosaurának a viselkedése miatt, de a lány azt mondja, hogy egyedül csak ő fontos neki az életben. Gabriel is összeszólalkozik Artemisával, nem érti, miért állt az anyja most Sandra pártjára. Bernardo tovább udvarol igen hevesen Letynek, de kiderül, hogy ez a szerelem nem őszinte...

2024.08.27., Kedd 19:00 - 25. rész

Kiderül, hogy Bernardot Constanza szerződtette, hogy csábítsa el Letyt. Chuy és Sandra találkozója nem sikerül túl jól, a lány gyanút fog, hogy valamit titkolnak előle. Kérdezősködik Lucreciától, de a "nővére" nem árul el semmit. Rebeca kihallgatja ezt a beszélgetést, és megfenyegeti a lányát, hogy ne merjen ártani az unokájának. Jeronimo meglátogatja Perlát, és kérdezősködik Estebanról. A lánynak sikerül megnyugtatnia a férfit, aki lelkesen készül az esküvőre, majd az azt követő nászútra. Perlának újra látomása van Gabrielről. Eloy és Gladys meglátják Ramont, aki marihuánát szív, és rögtön elmondják ezt Fidelnek. Az öreg nagyon aggódik, számon kéri a fiútól a dolgot, de az csúnyán lehurrogja, és elárulja neki, hogy nem szereti, csak Perla kedvéért kedveskednek az anyjával együtt Fidelnek. Esteban elmeséli az anyjának, hogy mi történt Sebastian házában, és összevesznek, hiszen az anyja nem támogatja ezt a szerelmet, sőt, próbálja tiltani, hogy a fia elmenjen Perla esküvőjére. Mivel a fiú hajthatatlan, ezért úgy dönt, elfogadja Sebastian meghívását, és a partnereként lesz jelen az esküvőn, így tud vigyázni a fiára is.

2024.08.28., Szerda 19:00 - 26. rész

Sonia fényképeket kap Letyről, ahogy Bernardóval enyeleg. Enrique meg akarja ölni az apját, mégpedig úgy, hogy a gyanút Fidelre terelje. Adolfo azt tanácsolja Gabrielnek, hogy járjon egyszerre Sandrával és Soniával is. Gabriel beszámol a barátjának Perla vízióiról. Leticia bejelenti Sebastiannak, hogy vele tart a bátyja, Don Jeronimo esküvőjére - a fia, Esteban érdekében. Elmer biztosítja Don Jeronimót, hogy nem zsarolta meg Perlát, így a lány szabad akaratából megy hozzá.

2024.08.29., Csütörtök 19:00 - 27. rész

Gabriel rájön, hogy Sandra nem jár a pszichiáteréhez. Az anyja által felbérelt magánnyomozó kifigyeli, amint Soniával egy hotelbe mennek. Sandra nem érti, hogy Chuy miért érdeklődik iránta annyira. Ceferino megtudja, hogy Leticiának udvarlója van. A nő lakása előtt ráront a párra. Bernardo azon veszi észre magát, hogy beleszeretett Letybe. Rosaura Adolfot próbálja behálózni - sikertelenül. Perla azzal vigasztalja magát a rá boldogtalanságra gondolva, hogy végre a zenének szentelheti életét, és beutazhatja Európát...

2024.08.30., Péntek 19:00 - 28. rész

Artemisa közli Sandrával, hogy Gabriel Soniával randevúzik. Sandra magán kívül Sonia lakására rohan, és halállal fenyegeti a nőt. Madona elárulja Dandynek Sonia lakcímét. Rebeca megkéri Gabrielt, hogy beszéljen Lucretia fejével, mert szerinte Chuy rosszat forral. Perla elmondja Fidelnek, hogy az anyja megcsalta, mégpedig Don Jeronimoval, és kéri az apját, hogy váljon el Olgától. Olga Fidel szemébe vágja, hogy Ramon Don Jeronimo fia. Gabriel rájön, hogy az anyja figyelteti.