A szerelem ösvényei 29-33. rész tartalma

A szerelem ösvényei 29-33. rész tartalma

 

2024.09.02., Hétfő 19:00 - 29. rész

Fidel dühében majdnem megfojtja Olgát. Olga Ramonnak csak annyit vall be, hogy viszonya volt Don Jeronimoval. Fidel beállít a nagy családi ebédre, és közli Don Jeronimoval a hírt. Sebastian apasági vizsgálatot javasol. Gabriel megígéri Sandrának, hogy szakít Soniával, ha a lány igyekszik felépülni a depressziójából. Egyúttal közli anyjával, hogy elköltözteti, mert elege van belőle. Az asszony Sonia meggyilkoltatását tervezi. Adolfo közben Rosaurát próbálja meg értékes emberré formálni. Dandy és Pinocho rendőrnek adva ki magát Madona halálhírével becsönget Soniához. Enrique megkérdezi a bírót, mennyibe kerülne, hogy az apja házassága érvénytelen legyen.

2024.09.03., Kedd 19:00 - 30. rész

Dandy rákényszeríti Soniát, hogy visszatérjen hozzá dolgozni, és egyúttal Gabriellel is szakítson. Sonia anyját Pinocho túszként viszi magával. Gabrielnek gyanús Sonia döntése, és az, hogy senki sincs otthon. A prostituáltak látták ugyan Soniát, de nem árulják el, hogy hova ment. Egy strici végül kést szegez Gabriel torkának. Fidel közli Ramonnal, hogy Don Jeronimo az apja. A fiú hálátlansága szíven üti az öreg halászt. Don Jeronimo némi távolságtartással rendreutasítja Ramont, majd később Olgát is. Esteban meglátogatja Perlát...

2024.09.04., Szerda 19:00 - 31. rész

Artemisa és Rebeca együtt reggeliznek, mindketten panaszkodnak családi problémájukról. Gabriel beszél Adolfónak a kazettáról, és úgy dönt, hogy testőröket szerződtet, és azok segítségével menti ki El Dandy kezéből Soniát. Adolfo azonban nem ért ezzel egyet, próbálja őt erről lebeszélni. Sonia bevallja az anyjának, hogy prostituált lett, elmeséli neki az egész életét, mindent amit az anyja még nem tud róla.

2024.09.05., Csütörtök 19:00 - 32. rész

Rosaura hazamegy néhány holmijáért, és jól összeveszik a nagyanyjával, aki hiába próbálja őt visszatartani. Perla esküvőjét anyja rosszulléte zavarja meg. Fidel még az utolsó pillanatban is próbálja lányát lebeszélni az esküvőről, de a lány hajthatatlan. A szertartás alatt azonban ismét látomása van, egy véres kést lát...

2024.09.06., Péntek 19:00 - 33. rész

Adolfo és Artemisa találkoznak. Mind a ketten úgy érzik, valahogy furcsán ismerősek egymásnak, ám nem tudják, hogy miért. Perla mesél látomásáról Fidelnek. Olga a lakodalomban egyre csak iszik, és nem mondja el Ramónnak, hogy mi döbbentette meg ennyire. Adolfo helyteleníti Rosaura életmódját, szerinte haza kellene költöznie. Rebeca magándetektívvel figyelteti Chuyt. Azalia teszi a szépet Fidelnek, aki ijedtnek tűnik. Eloy eljegyzi Gladist, aki elárulja neki, Azalia csak játszotta a házsártos anyóst. Enrique altatót kever az ünneplő család italába.