A szerelem ösvényei 34-38. rész tartalma

A szerelem ösvényei 34-38. rész tartalma

 

2024.09.09., Hétfő 19:00 - 34. rész

Enrique egy utolsó pohárköszöntőt mond családjának, miután altatót kevert az italukba. Dandy ismét az utcára kényszeríti Soniát, mivel túszul ejti Sonia édesanyját. Ám Gabriel és Adolfo akcióba lépnek: ki akarják szabadítani Soniát. Claudia felkínálja szerelmét Estebannak, ám a fiú csak Perlára tud gondolni. Rosaura meglátja, hogy Carlos extasyt árul Adolfo diszkójában. Rosaura Sebastián házával kérkedik újdonsült barátai előtt.

2024.09.10., Kedd 19:00 - 35. rész

Enrique egy konyhakéssel megöli Jeronimót. Adolfo és Gabriel kiszabadítják Soniát, majd az anyját is, aki azonban kómába esett, mivel nem jutott inzulinhoz. Gabriel megállja, hogy lelője Dandyt, bár ezt csak Perla egyik látomásának köszönheti. Enrique rátereli a gyanút Fidelre, akit Braulio le is tartóztat, ám Fidel megszökik és autóstoppal Mexikóváros felé indul.

2024.09.11., Szerda 19:00 - 36. rész

Fidelt mindenki gyilkossággal gyanúsítja, ám Perlának kétségei vannak, mivel félálomban hallotta, hogy az apja azt mondta, Enrique hívta oda. Eloynak összeáll a kép: Enrique Jeronimo gyilkosa. Gabriel és Adolfo kórházban vannak, együtt aggódnak Soniával az anyjáért. Sandra gyanakodni kezd, hogy Gabriel titkol valamit. Ramon megtudja, hogy Jeronimo meghalt, gyászolni kezdi, ám Olga sokkal gyakorlatiasabb: lélekben már az örökséget osztja szét...

2024.09.12., Csütörtök 19:00 - 37. rész

Eloy, Esteban és Perla arra gyanakodnak, hogy Enrique gyilkolta meg Jeronimót, és szándékosan úgy rendezte, hogy Fidelre terelje a gyanút. Ám nem tudják, hogy hogyan kellene ezt bizonyítani. Leticia ellenzi a tervet, mert félti Estebant Sebastián haragjától. Carlos megbízza fogdmegjeit, hogy ijesszenek rá Rosaurára. Juanjo és segédje alaposan helybenhagyják a cserfes lányt. Fidel nem tudja, hogy mitévő legyen, rémülten kóborol Mexikóvárosban.

2024.09.13., Péntek 19:00 - 38. rész

Sebastian szól Leticiának, hogy Rosaurát nagyon megverték, kórházba került, és az állapota kritikus. Leticia és Esteban haladéktalanul Mexikóvárosba indul. Gabriel és Adolfo is ott van a kórházban, ám még ott is Sandráról beszélnek. Adolfót nagyon kínozza, hogy a lány ennyire ki van szolgáltatva Gabrielnek. Gabrielt azonban más dolgok is nyomasztják: El Dandy viszont feljelentéssel élt, Gabriel fölött egy gyilkossági kísérlet vádja lebeg. Fidel kétségbeesetten hívja fel Eloyt. A hírek hallatán Perla és Eloy is Mexikóvárosba indul, segíteni Fidelnek. Fidel az autóbusz-állomáson súlyos veserohamot kap. Miután Perla ilyen váratlanul elhagyta Tlacotalpant, rá is rávetül a gyanú árnyéka, bár Enrique megpróbálja őt megvédeni. Artemisa közben galád szándékkal Sonia bizalmába férkőzik. Lucrecia még mindig hisz Chuynak, és hajlandó vele megbeszélni a dolgokat.