Jóban Rosszban 313-327. rész tartalma

Jóban Rosszban 313-327. rész tartalma

 

2024.08.19., Hétfő 11:55

313. rész

Nándi leissza magát a Macsekban, és otthon megint jól összekap a hisztis Laurával. Karesz és Linda vadul isznak és buliznak otthon, ám Dávid minden tiltakozása ellenére előkerülnek a tabletták is. Viola és Kisati végre kibékülnek. A fiú azt javasolja az anyjának, hogy felejtsék el örökre Füredit, aki azonban váratlanul megjelenik. A taxizó Viktorral kikezd a csinos utasa. Eközben Linda az ital és a drog hatására hirtelen elveszti az eszméletét.

314. rész

Az eszméletlen Lindához Dávid a taxizgató Viktort hívja ki, aki "szerencsére" így meg tud szabadulni a szexre éhes utasától. Kisati nem hajlandó szóba állni az apjával. Péter a város segítségét kéri Lenkén keresztül a klinika anyagi helyzetének megoldására. Másnapra Linda kialussza az alkohol és drogmámort, ám váratlanul beállít hozzájuk Lenke. A postás meghozza Laurának a válóperi tárgyalás idézését, amit Klári bevisz Péternek is a Klinikára. Tímea felelősségre vonja Lenkét.

315. rész

Roland megfenyegeti Dávidot, amiért a haverjai elvettek a tablettákból. Tímea közli Lenkével, hogy neki már nem kell Füredi, de Lenke bocsásson meg a férfinak, mert az nagyon szereti. Barbi túl van az érettségin. Nándi szerint részvényeket kell eladni a kórház megmentéséért, miközben Gábor sikeres üzleti prezentációt tart Helennek és Elődnek. A lábadozó Lindát váratlanul meglátogatja Roland, és beárulja Dávid drogos múltját. Helen azzal cukkolja Elődöt, hogy nem volna képes meghódítani egy olyan tini-lányt, mint Barbi. Péter árulónak nevezi Nándit.

2024.08.20., Kedd 11:55

316. rész

Elérkezett Péter és Laura válóperének napja. Roland randira hívja Lindát, amit a lány el is fogad. A szívátültetésen átesett Rozi megváltozott, mintha egy új ember lenne, méghozzá rossz értelemben... Előd eldicsekszik Barbinak a válásával, és mindjárt (persze burkoltan) randira hívja a lányt. Péter hazakíséri Laurát a per után, s közben rákérdez, hogy mitől olyan feszült mostanában.

317. rész

Rozi még a bátyjával és Árpival is kifejezetten ellenséges. Roland méregdrága ajándékokkal lepi meg Lindát. Előd pedig elegáns vacsorára hívja meg Barbarát, mialatt megbeszélik, hogy mindketten facérak, majd Előd ősztől állást ajánl a boldog lánynak. Viktor meglátja Rolandot és Lindát édes kettesben. János elmondja Nándinak, hogy Laura szenvedélybeteg, miközben az asszony titokban újra kaszinózik. Ezúttal ugyan nyer, de a következő percben a hasához kap, és összeesik.

318. rész

Laurát korházba szállítják és mindenki azon van, hogy ő és a baba is megmeneküljenek. Eközben Nándi a Kék Macsekban iszogat és semmit sem sejt az egészről.

2024.08.21., Szerda 11:55

319. rész

Laura és a kisbaba állapotát is sikerül az orvosoknak stabilizálni. Később Barbara és Nándi is megérkezik a Csillagvirág klinikára, hogy a nő állapota felől érdeklődjenek. Dávid Viktort gyanúsítja azzal, hogy szerinte ő beszélt a háta mögött drogos múltjáról Lindának.

320. rész

Rozi jobban van, ezért visszatérhet a Csillagvirág klinikára, de munkába még nem állhat. Dávid feje felett összecsapnak a hullámok, a behajtó elviszi az autóját, Viktor megtudja, hogy droggal üzletel és barátnője, Linda is furán viselkedik vele.

321. rész

Péter számon kéri Nándin, hogy mért nem vigyázott Laurára, majd ezt egy perccel később Barbi is megteszi. Árpi meglátogatja az egyre jobban lévő Rozit és megkéri a kezét, de a lány végérvényesen visszautasítja őt. Az étteremben Fehér Richárd elárulja Lindának, hogy a fiának két keresztneve van, s a lány ezen nehezen teszi túl magát. Helen Nándival tárgyal a gyógyfürdőről, amikor Nándi közli a nővel, hogy lett egy másik komoly vevője is. Árpi Elődnek panaszkodik szívfájdalmáról, Előd pedig azt ígéri, ad rá gyógyírt. Linda luxus-mobilt kap ajándékba Kristóf-Rolandtól, és elcsattan az első csók. Nándi szakvéleményt kap, mely szerint elapadhat a gyógyforrás.

2024.08.22., Csütörtök 11:55

322. rész

Laura Pétertől vár segítséget, mert csak benne bízik a baba kapcsán, és majdnem elárulja neki a játékszenvedélyét... Margit és Linda újra haverkodnak, s Margit panaszkodik Viktorra. Nándi elmondja Helennek, hogy baj van a gyógyfürdővel. Viktort és Margitot Rozi sem tudja összeboronálni, csak tovább nő köztük a feszültség. Laura megint rosszul lesz, Kardos doktor azonnali császármetszést javasol. Helen és Nándi épp Péterrel közlik a gyógyfürdőről szóló hírt és, hogy Helen visszalép a vásárlástól, amikor Kardos doktor beront, és közli a hírt Lauráról. Nándi retteg hogy elveszítheti a gyermekét.

323. rész

Nándi teljesen összetörik a hír hallatán, hogy a baba meghalhat, vagy koraszülötten fogyatékos is lehet. Dávid tovább nyomoz, hogy ki beszélhetett Lindának az ő drogos és büntetett előéletű múltjáról, majd ingerülten számon kéri Barbit is. A hazatérő Klári berohan a nővéréhez a kórházba. Laura ragaszkodik hozzá, hogy Péter is bent legyen a műtétjénél. Kristóf-Roland meglátogatja Lindát és szünet nélkül ostromolja, a lány ellenállása pedig gyengülni látszik. Barbi és Dávid dulakodni kezdenek, amit Előd érkezése szakít félbe. Nándi teljesen kikészül, a műtőbe tolt Laura nem különben A műtét megkezdése előtt azonban drámai fordulat történik.

324. rész

Barbi végleg leszámol Dáviddal. Rozi és Árpi egyetértenek abban, hogy egyik sem akarja elveszíteni végleg a másikat, ezért maradjanak barátok. Laura jobban lesz, Kardos doktor pedig úgy dönt, mégsem kell megműteni. Mindenki nagyon megkönnyebbül, főleg Laura, Nándi, Klári és Péter. Barbit Előd menti ki Dávid karmaiból, majd a lány beszél szülei válásáról, miközben Előd a sajátját ecseteli, és egyre jobban összemelegednek. Kristóf-Roland meggyőzi Dávidot a drogterjesztésről, aki gyanútlanul örül az érkező Lindának, ám egy véletlen folytán meglátja, hogy kinek a fotója is van a lány új mobiljában.

2024.08.23., Péntek 11:55

325. rész

Viktor egyre féltékenyebb Mányoki doktorra, s nagy nyilvánosság előtt rá is támad az orvosra. Linda és Roland igyekeznek eloszlatni Dávid gyanúját, aki hisz nekik. Helen és Nándi taktikát egyeztet Szendrey, az új vevő miatt. Laura bevallja Péternek a kaszinózást, ex-férje pedig azt tanácsolja, hogy forduljon Jánoshoz. Viktor Mányoki helyett Gyöngyit törli képen. Helen túl jól játssza a licitáló ellenfél szerepét Szendreyvel szemben, és majdnem pórul jár.

326. rész

Dávid Zoét kéri meg, hogy kémkedjen neki Előd és Barbi különös kapcsolata után. Helen és Nándi a sírból próbálják meg visszahozni az üzletet. Margit egy rossz szavával végzetesen megsérti Viktort, aki szakít a lánnyal. Péter és Lenke a gyógyfürdő eladásáról tárgyal Helennel, amikor Szendrey felháborodottan megérkezik, a balneológiai jelentést lobogtatva. Zoé és Barbi összevitatkozik Elődön. Laura és Réka végre kibékülnek. Péter az érkező Nándin számon kéri az apadó gyógyforrás körüli üzelmeket.

327. rész

Nándi kikéri magának a gyanúsítgatásokat, és kivágja magát egy másik jelentéssel. Kisati anyja hogyléte felől érdeklődik. Az esti adáshoz Előd új műsorvezetőnőt keres, és meg is találja Barbi személyében. Nándinak új terve van. Tímea bevallja a fiának, hogy még mindig szereti Füredit, és kéri Kisatit, hogy bocsásson meg az apjának. Barbi nehezen, de elvállalja az élő adás vezetését.