Jóban Rosszban 328-342. rész tartalma

Jóban Rosszban 328-342. rész tartalma

 

2024.08.26., Hétfő 11:55

328. rész

Laura meg fog gyógyulni Kardos doktor szerint, de a nő boldogtalan az önvádtól. Kisati találkára hívja az apját a Macsekba, és átadja az édesanyja búcsúüzenetét. Előd meggyőzi Barbit, hogy vegye át végleg a műsor vezetését. Helen azonban csúfot űz Barbarából Előd előtt, amire Barbi visszavág. Nándi Jánostól kér tanácsot Laura szenvedélybetegsége kapcsán. Előd bebukja Helennél a "Barbi-fogadást", de mégsem bánja. János elbeszélget Laurával. Péter és Judit újra randizni kezdenek. Helen pedig csúnyán sarokba szorítja Elődöt.

329. rész

Előd megígéri Helennek, hogy csak azért is elcsábítja Barbarát. Péter és Judit a Macsekos randijukat otthon fejezik be. Rékának egyre jobban hiányzik Iván. Lenke közli Füredivel a gyógyfürdő project végét. Kardos doki pedig közli Laurával, hogy nemsokára hazamehet. Réka és Iván telefonon beszélnek egymással, de egyik sem tudja rábírni a másikat a látogatásra. Füredi még egy esélyért esdekel Lenkének, aki kemény mint a kő.

330. rész

Füredi tovább esdekel Lenke bocsánatáért, egyelőre azonban eredménytelenül. Barbi megbékíti Zoét, aki egyébként úgy látja, mintha a főnök-beosztott kapcsolat több lenne, de Barbi tagad. Péter és Judit a Rékánál töltött éjszaka után kissé zavarban van. Nándi meghallja a klinikán, hogy azt pletykálják róla, hogy kaszinóba jár, ezért nyilvánosan tisztázza magát. Ivett aggódik, hogy továbbra sem tudja magához venni a kisfiát. Iván videotelefonon hívja Rékát, és hatalmas meglepetéssel készül neki. Irén Nándi pártjára áll.

2024.08.27., Kedd 11:55

331. rész

Péter és Lenke a Nándi által talált újabb vevőre vár, aki történetesen Fehér Richárd, egy nem túl megnyerő ajánlattal. Lenke ellenzi Fehér terveit, de Péter szerint meg kell fontolniuk. Barbi ismét találkozik Előddel egy ebéd erejéig. Réka nagyon boldog Iván látogatása miatt. Előd hazaviszi Barbit, amelynek súlyos következményei lesznek.

332. rész

Barbi összezavarodik Előd viselkedése kapcsán. Fehér jutalékkal kecsegteti Nándit, ha nyélbe ütik a telekügyletet. Iván Viktor taxijába ül be, aztán együtt nosztalgiáznak a Macsekban. Helen imponáló munkaajánlatot tesz Füredinek a füstbement gyógyszálló helyett. Barbi Kláritól kér tanácsot szerelmi ügyekben. Helen biztatja Füredit, hogy béküljön ki Lenkével, és ebben Kisati is egyetért vele. Sára váratlanul megjelenik Péter irodájában.

333. rész

Kisati ötletet ad az apjának Lenke visszahódításához. Sára még egy esélyt kér Pétertől, de a férfi nem túl barátságos, Sára azonban meghagyja a hotelének számát. Nándi megdöbben, hogy Előd állást adott Barbinak. Iván Viktornak és Kisatinak azt tanácsolja, hogy a szeretett nőért mindig érdemes küzdeni. Linda ismét Dávid ágyában ébred. Réka Ivánért, Dávid Linda miatt aggódik. Füredi nem tudja meggyőzni Lenkét az építendő bevásárlóközponttal kapcsolatban. Réka megtudja Judittól Sára felbukkanását, és ezt számon is kéri Péteren. Linda féltékenykedik Barbi képernyős karrierjére. Mányoki, miután Ivánt Angliáról kérdezgeti, beadja felmondását.

2024.08.28., Szerda 11:55

334. rész

Mányoki elmondja Péternek a felmondás indokait. Helen Barbival cukkolja Elődöt, miközben Nándi a telek eladásáról győzködi Lenkét. Kardos doki hazaengedi Laurát, aki rögtön meglepetés-bulit szervez Barbinak. Mányoki végleg elhagyja a Klinikát. Helen és Fehér tovább folytatják ármánykodásukat, amikor Helen véletlenül meglátja Elődöt és Barbit, méghozzá félreérthetetlen helyzetben.

335. rész

Helen és Richárd próbálják kitalálni, hogy hogyan szorítsák sarokba lenkét. Zoé próbálja lebeszélni Barbarát Elődről. Roland megemlít egy TV-s állást Lindának, hogy elcsábítsa, közben pedig megállapodik az apjával, hogy elárulja neki Dávidot. Attila virágcsokrokkal próbálja visszanyerni Lenkét.

336. rész

Richárd próbálja megvesztegetni Lenkét a bevásárlóközpont érdekében. Roland igyekszik visszaszerezni a pénzét Dávidtól, közben pedig Lindát fűzi. Lauráék meglepetés bulit szerveznek Barbarának, amit Sára felbukkanása elront. Fürdei nem adja fel, vissza akarja szerezni Lenkét.

2024.08.29., Csütörtök 11:55

337. rész

Margitot felveszik az orvosi egyetemre és elárulja a többieknek, hogy Mányoki Afrikába utazott véglegesen. Barbara teljesen kibolrul az újdonsült nagyanyja miatt, Péter próbálja maradásra bírni Brigit. Sára eldönti, hogy elutazik.

338. rész

Brigi kezd megenyhülni Sárával kapcsolatban, Mihály újra felkeresi Sárát. Zoénak továbbra sem tetszik Barbara és Előd kapcsolata és neki köszönhetően Vlehet, hogy rájön Viola is rájön, hogyki Barbi titkos szerelme. Réka és Iván próbálnak összecsiszolódni.

339. rész

Barbarát mindenki óva inti Elődtől, azonban ő nem tud parancsolni az érzéseinek. Helen, Richárd és Nándi egyre jobban beleélik magukat az új üzletközpont megvalósulásába. Linda segít, hogy Margit és Viktor végre kibéküljenek.

2024.08.30., Péntek 11:55

340. rész

Barbara miután beszélt Rékával és Laurával kezd rájönni, hogy ő tényleg szerelmes Elődbe. Brigi próbál közeledni az anyjához és Sűra is ő hozzá, ezért odaadja neki a naplóját, hogy megtudja a múlt igazságait. Viktor és Margit kibékültek, azonban a Lenke aggódni kezd Richárd fenyegetése miatt és azonnal beszélni akar a gyerekeivel.

341. rész

Lenke komolyan veszi Richárd fenyegetését, ezért mindent megtesz, hogy ne hagyjon magán támadási felületet. Péter továbbra is közömbös az anyja iránt. Linda bevallja Margitnak és saját magának is, hogy nem Dávidba szerelmes.

342. rész

Dávid leszámol Rolanddal közös bizniszével és próbál tisztességes életet élni, azonban tart tőle, hogy Lindának nem tetszik majd a pénztelenség. Kiderül, hogy Sára nem is olyan gazdag, mint amilyennek látszik. Iván hosszabb ideig akar Csillagkúton maradni.