Bor, mámor, szerelem 2. évad, 54-58. rész tartalma

Bor, mámor, szerelem 2. évad, 54-58. rész tartalma

 

2024.09.23., Hétfő 19:45 - 2. évad, 54. rész

Ďása és Zoli felkeresi Kern professzort, de Rita apja nem akar kötélnek állni, elzavarja őket. Erik sürgeti Ingrid-et, azt akarja elérni, hogy csalja el Ivan-t valahová külföldre. Ivan attól tart, hogy elveszíti a feleségét. Nina nyíltan szembeszáll Baxa-val, aki megfenyegeti a lányt.

2024.09.24., Kedd 19:45 - 2. évad, 55. rész

Ingrid el akarja csalni Ivant nyaralni, de Ivan nem tud elmenni a szüret alatt, és ez meghiúsítja Ingrid terveit. Így felhívja Braňót, hogy van-e híre Mirkáról. Ezután ragaszkodik hozzá, hogy Horvátországba menjen, hogy megkeresse a húgát. Ingrid azt érezteti Ivannal, hogy Mirka fontosabb neki, mint ő. Mirka veszélyben van Horvátországban, egy kellemetlen vendég zaklatja az étteremben, ahol dolgozik. Dorota felveszi az autót a kereskedésben, de Igor nem tud eljönni érte, mert Slávo rábízza az idénymunkásokat. Azt javasolja Dorotának, hogy vezesse maga az autót, de Dorota fél, így segítséget kér egy fiatalembertől. Baxa el akar menekülni a rendőrség elől Ritával, bevallja szándékát Mirónak és Karinnak, de Rita apja, Kern professzor érkezik a kórházba.

2024.09.25., Szerda 19:45 - 2. évad, 56. rész

Kern megakadályozza Rita elszállítását. Baxa dühös, de van egy terve, amit elmond Mirónak és Karinnak. Rita felébred. Megtudja, hogy Martint vádolják, és emlékezni kezd a történtekre. De nem hajlandó kommentálni az ügyet, Martin továbbra is a fő gyanúsított. Ivan nyaralni készül Ingriddel, a céget Erikre hagyja, akinek szabad kezet ad. Mirka találkozik Braňóval, szerelmet vallanak egymásnak. Vana rajtakapja Igort, hogy a szexi idénymunkásokkal szórakozik. Igor könyörög neki, hogy ne árulja el Dorotának. De Dorota sem teljesen ártatlan. Igor férfi rövidnadrágot talál új autójukban.

2024.09.26., Csütörtök 19:45 - 2. évad, 57. rész

Ďása arra gyanakszik, hogy Martin összeszűrte a levet Rita-val, csak ezt nem meri elmondani senkinek. Nina döbbenten áll a lehetőség előtt, sosem gondolta volna ezt a fiúról. Mirka azzal vádolja Brano-t, hogy Ingrid megbízásából ment utána Horvátországba. Kern elmondja Žalud-nak, hogy Baxa szexuálisan bántalmazta Rita-t, még lánykorában.

2024.09.27., Péntek 19:45 - 2. évad, 58. rész

Baxa szent meggyőződése, hogy Rita nem fog ellene vallani. Rita behívatja a kórházba, hogy beszéljen vele. Erik, se szó, se beszéd, kiadja Ingrid útját. Ingrid érzi, hogy valami nagyon nem stimmel. Nina is bemegy Rita-hoz, nagyon szeretné megtudni, a vőlegénye megcsalta-e a főnökével?