Melissa, a Zöld Völgy lánya 60-64. rész tartalma

Melissa, a Zöld Völgy lánya 60-64. rész tartalma

 

2024.09.16., Hétfő 13:00 - 60. rész

Mindenki azt találgatja, vajon kié lehet a holttest. Mahinur és Metin azt gyanítja, hogy Sermint találhatták meg a tóban. Ezek után az egyik szomszéd farmján tűz ütött ki és leégett a farmjuk. Defne továbbra is szenved apja dolgaitól.

2024.09.17., Kedd 13:00 - 61. rész

A nyomozás kideríti, hogy a tóban talált holttest Serminé. Metint, Mahinurt, Besimét és Hazimot behívják vallomást tenni. Büsra találkozik Orhannal, továbbra is zsarolni szeretné. A férfi azonban szégyentelenül kihasználja a helyzetet, ráadásul elmondja, hogy minden bizonyítékot töröltek a lány gépéről. Mahinur és Reyhan egy szövetkezeti találkozót szerveznek a falu romló biztonsága miatt. Defne arra készül, hogy ő is részt vesz ezen, és mindent bevall az apjáról.

2024.09.18., Szerda 13:00 - 62. rész

Defne végül nem tálal ki az apjáról, ám a titkok és a hazudozások nyomasztják a kislányt. Mahinur, Metin, Besime és Hazim is vallomást tesznek a rendőrségen Sermin halála miatt, eközben a nő megözvegyült férje Melissát követi. Cüneyt reggelire hívja Mahinurt, amikor váratlanul beállít Görkem is. Büsra megszállottan keres bármilyen bizonyítékot, hogy megzsarolhassa Orhant.

2024.09.19., Csütörtök 13:00 - 63. rész

Serkan rátámad Melissára, a hazaérkező Mahinur azonban a testével védi a kislányt. Cüneyt közbelép, és neki köszönhetően, a férfit ártalmatlanná teszik. Kadir nagyon bízik abban, hogy ő lesz az új igazgató. Büsra érzi, hogy Orhan csak játszik vele, miközben az Aksu család feje a feleségének is udvarol.

2024.09.20., Péntek 13:00 - 64. rész

Mindenki hősként ünnepeli Cüneyt, Melissa még cikket is ír a helyi újságba. Görkem egyre nagyobb haraggal nézi az apja és Mahinur barátkozását, és úgy hiszi, ebben Melissa keze is benne van. Mahinur és Metin arra készülnek, hogy hivatalosan is örökbe fogadják Melissát, mivel attól tartanak, hogy Sermin halála körüli nyomozás során az is felvetődhet, hogy mit is keres náluk a kislány. Kadir izgatottan készül az igazgatói szék elfoglalására... kissé túl izgatottan is.