Melissa, a Zöld Völgy lánya 65-69. rész tartalma

Melissa, a Zöld Völgy lánya 65-69. rész tartalma

 

2024.09.23., Hétfő 13:00 - 65. rész

Melissa meggyőződése, hogy Mahinur és Metin elküldi a háztól. Eközben a testvérpár mindent megtesz azért, hogy minél hamarabb elindulhasson az örökbefogadási folyamat. Görkem megtudja, hogy apja hogyan mentette meg Mahinurt, és úgy érzi, Cüneyt nem gondolt rá, amikor veszélybe sodorta magát. Apja és fia között kissé feszült lesz a viszony.

2024.09.24., Kedd 13:00 - 66. rész

Bár eleinte Melissa úgy véli, nem jó ötlet őt örökbe fogadni, végül Metin és Mahinur szeretetét látva, már a kislány is boldogan fogadja el a helyzetet. Besime és Hazim rögtön remek lehetőséget látnak ebben, hogy újabb pénzhez jussanak. Kadir önteltsége határtalan, egy hirdetést ad fel a helyi újságban, mely szerint ő lesz az új igazgató.

2024.09.25., Szerda 13:00 - 67. rész

Hazim és Besime hasznot szeretnének húzni Melissán keresztül Mahinurból és Metinből. Kadirt hatalmas csalódás éri, nem őt, hanem Yesimet választják iskolaigazgatónak. A férfi úgy érzi, hogy a nő, akit szeret, elárulta őt, így Metinéknél keres vigaszt. Reyhant továbbra is jósol a hozzá betérő nőknek, akik cserébe ajándékokat hoznak. Amikor a férje, Cevdet felfedezi, hogy miket kap, Reyhan hazudni kényszerül.

2024.09.26., Csütörtök 13:00 - 68. rész

Kadir továbbra sem tud megnyugodni, bár valójában, maga sem tudja, hogy mi okozza a nagyobb csalódást; hogy nem lett iskolaigazgató vagy Yesim "árulása". Yesim Metint kéri meg, hogy segítsen. Melissa szorong Hazim miatt, aki megfenyegette. Eközben szeretné megmutatni Görkemnek, hogy milyen önző, ha az apjáról van szó. Cevdet gyanakodni kezd Reyhanra, miután a ő sugdolózva telefonálgat.

2024.09.27., Péntek 13:00 - 69. rész

Orhan egy értékes ékszerrel szeretné meglepni Büsrát, azonban Azra megtalálja, és úgy gondolja, a férje neki vásárolta. A gyámügyi hivatal felkeresi Mahinurt és Metint az örökbefogadás miatt, a beszélgetésen pedig ott kell lennie Besimének és Hazimnak is. Melissa rendkívül rosszul érzi magát ennek a két embernek a társaságában, ez pedig a gyámügyesnek is feltűnik. Yesim szeretné visszaadni az igazgatói megbízását, ám véletlenül fültanúja lesz Kadir egyik telefonbeszélgetésének, ami elég érzékenyen érinti.