Melissa, a Zöld Völgy lánya 70-74. rész tartalma

Melissa, a Zöld Völgy lánya 70-74. rész tartalma

 

2024.09.30., Hétfő 13:00 - 70. rész

Úgy tűnik, talán nincs akadálya annak, hogy Mahinur és Metin örökbe fogadják Melissát. Yesim nagyon elkeseredik, hogy ekkorát kell Kadírban csalódnia. Orhan odaadja a drága ékszert Büsrának, ám a lány lebukik az anyja előtt. Rayhan észreveszi a nyakéket és a fülbevalókat, ám Büsra azt hazudja, hogy bizsu. Cevdet követi a feleségét, és rájön, hogy Reyhan apróbb ajándékokért cserébe jósol. Melissa és Görkem úgy döntenek, hogy az iskolaújságban megírják az Organik viselt dolgait. Defne kevésbé lelkesen fogadja a hírt.

2024.10.01., Kedd 13:00 - 71. rész

Defne szeretné megóvni a családját, hogy az iskolaújságban ne jelenhessen meg semmi kompromittáló Orhanról, ezért az éjszaka leple alatt betör a szerkesztőségbe. Úton hazafelé azonban Görkemmel találkozik. Azra izgatottan készül a házassági évfordulóra, ám a romantikus este egyáltalán nem úgy sikerül, ahogyan a nő elképzeli. Miután nem kapja meg az ékszert, amit a férje fiókjában talált, rájön, hogy Orhan azt csakis egy másik nőnek szánhatta. A nyugtalan asszony Büsrának is elmondja a gyanúját.

2024.10.02., Szerda 13:00 - 72. rész

Azra Büsrát kéri meg, hogy nyomozza ki, ki lehet Orhan szeretője. Fevzinek lépnie kell, de megpróbálja elérni, hogy Öyküt ne kelljen megölnie. Cüneyt arra kéri Mahinurt, hogy utazzon el vele. Metint és Melissát meglepi a hír, de támogatják a nőt. Görkem és Melissa is furcsának találják, hogy az Organikról szóló összes dokumentáció eltűnt a szerkesztőségből. Yesim Kadirt gyanúsítja a rongálással. Fevzi akcióba lendül, és ráveszi Öyküt, hogy tartson vele az autójába. Miközben a város felé veszik az irányt, majdnem elütik Melissát, aki az út szélére zuhan. Öykü és a férfi rohannak segíteni, Fevzi pedig döbbenten veszi észre Melissa anyajegyét.

2024.10.03., Csütörtök 13:00 - 73. rész

Fevzi biztos abban, hogy Melissa a lánya, teljesen megváltozik a magatartása. Elengedi Öyküt, a kislányt pedig elviszi az iskolába. Cüneyt és Mahinur elutaznak, és az egykori szerelmespár felhőtlenül jól érzi magát. Melissa biztos abban, hogy az Organik tört be az újságíró klubba, Defnének pedig lelkiismeretfurdalása van. Azra megbízza Büsrát, hogy kémkedjen Orhan után, nem tudva arról, hogy ezzel csak jó lehetőséget teremt a lány számára.

2024.10.04., Péntek 13:00 - 74. rész

Mahinur és Cüneyt kirándulása nagyon jól sikerül, és úgy tűnik, a két ember előbb-utóbb egymásra talál. Defne megpróbálja elégetni az Organikról szóló cikket, eközben azonban megérkezik Görkem is. A fiú meglehetősen furcsállja a lány viselkedését, főleg mikor Melissa megtalálja az egyik lapot, amit a szél felkapott. Fevzi aggódik Melissáért, és megpróbálja kideríteni, hogy mennyit tud a lány a családjáról.