Melissa, a Zöld Völgy lánya 75-79. rész tartalma

Melissa, a Zöld Völgy lánya 75-79. rész tartalma

 

2024.10.07., Hétfő 13:00 - 75. rész

Cüneytnek nem marad más választása, el kell adnia a birtokot. Hiába fordul Orhanhoz kölcsönért, a férfi nem segít neki. Yesim mindenképpen szeretne kibékülni Kadirral, és ebben Öykü és Metin segítségét kéri. Melissa és Mahinur megtudja, hogy Cüneytnek és Görkemnek el kell menniük, így vigasztalhatatlanok. A kislány Fevzit hibáztatja a történtekért, miközben Orhan áll minden mögött.

2024.10.08., Kedd 13:00 - 76. rész

Cüneytet Necati próbálja meg meggyőzni, hogy adja el a farmot az Organiknak, ám a férfi időt kér. Mahinur nagyon szomorú attól, hogy elveszítheti a szeretett férfit. Melissa úgy gondolja, hogy Fevzi követi őt. Orhan rájön, hogy Azra gyanakszik rá, ezért utasítja Büsrát, hogy hozza vissza az nyakéket. Öykü a rendőrségi kapcsolatától megtudja, ki is Fevzi valójában.

2024.10.09., Szerda 13:00 - 77. rész

Orhan átadja a feleségének a Büsrától visszakapott ékszert, Azra gyanúja pedig, hogy a férje megcsalja, elmúlik. Cüneytnek vevője akad a farmra, egy titokzatos férfi, aki a foglalót is ott hagyja. Ám a vevő másnap eltűnik, a pénz pedig Cüneytnél marad, aki egyre csúnyábban köhög, és hamarosan belázasodik. Görkem és Melissa próbálnak segíteni rajta, ám végül áthívják Mahinurt. Fevzi felkeresi Öyküt, és a nő számára egyértelmű lesz, hogy a férfi mindent tud róla. a

2024.10.10., Csütörtök 13:00 - 78. rész

Cüneyt azon gondolkozik, hogy mi legyen a fél millió lírával. Fevzi és Öykü egy oldalra állnak. Kadir csapdába csalja Yesimet. Hazim megfenyegeti Melissát. Reyhan elszólja magát, hogy Büsrának pont ugyanolyan nyaklánca van, mint amilyen Azra nyakában van.

2024.10.11., Péntek 13:00 - 79. rész

Görkem és Melissa számonkérik Defnét, hogy miért égette el az Organikról szóló cikkeket. Azra számára nyilvánvaló lesz, hogy Orhan Büsrával csalja és rájön, hogy Besime és Hazim is tudott a dologról. Kadir lejáratja Yesimet és mindenkinek elküldi a videót, amin a nő részegen táncol. Metin aggódik, mert nem éri utol Öyküt.