Melissa, a Zöld Völgy lánya 80-84. rész tartalma

Melissa, a Zöld Völgy lánya 80-84. rész tartalma

 

2024.10.14., Hétfő 13:00 - 80. rész

Azra teljesen kiborul, amikor meghallja Büsrát és Orhant együtt, ám ahelyett, hogy jelenetet rendezne, egy ördögi tervet eszel ki helyette. Metin felkeresi Öyküt és meglátja, hogy Fevzi van nála, a férfi pedig félreérti a helyzetet. Reyhan nem akarja annyiban hagyni Yesim viselkedését és megígéri Kadirnak, hogy a többi szülővel együtt a tankerülethez fordulnak. Orhan elmondja Yesimnek, hogy Defne tette tönkre a klub berendezését, és szívesen megveszi a felszerelést.

2024.10.15., Kedd 13:00 - 81. rész

Miután Büsra megeszi a mandulás süteményt, nagyon súlyos allergiás rohama lesz. Orhan döbbenten látja, hogy a felesége milyen szenvtelenül nézi végig a lány haldoklását. Yesim nem hagyja annyiban a lejáratását, és saját fegyverével csalja csapdába Kadirt. Öykü felkeresi Metint, hogy beszéljen vele, ám a férfi durván elutasítja. Azra sokkos állapotban karambolozik Necatival, és ajánlatot tesz a férfinek

2024.10.16., Szerda 13:00 - 82. rész

Metin kedvetlen Öykü miatt, Mahinur viszont nagyon aggódik a testvéréért. Büsra sejti, hogy Azra rájött az Orhannal való viszonyára. Kadir megpróbálja rávenni Reyhant, hogy ne forduljanak a tankerülethez, ám késő, a szülők, már panaszt tettek Yesim miatt.

2024.10.17., Csütörtök 13:00 - 83. rész

Orhan nem érti, hogy a feleségének mi a baja, ráadásul a nagynénje újra a házba érkezik. Elindul Melissa örökbefogadásának ügye. Fevzi figyelmezteti Öyküt, hogy Yesimnek el kell tűnnie a házból. Hamarosan megérkeznek a városba azok, akik Öyküre vadásznak.

2024.10.18., Péntek 13:00 - 84. rész

Fevzi Öykü házához megy és ott találja a két bérgyilkost. Meggyőzi őket, hogy a nőt már eltüntették és hagyják el Karakirazt. A Főnök azonban másként dönt, és maradnak. Melissa szeretné, ha Metin jobban lenne, ezért azt hazudja Öykünek, hogy a férfi nagyon rosszul van. A nő elindul, hogy meglátogassa, és útközben belebotlik a két férfiba. Yesimet nemcsak az igazgatói székből távolítják el, hanem két hónapra a tanítás alól is felfüggesztik. Besime kénytelen elmondani Begümnek, hogy mi zajlik a házban, a nagynéni pedig figyelmezteti Büsrát.