A szerelem ösvényei 39-43. rész tartalma

A szerelem ösvényei 39-43. rész tartalma

 

2024.09.16., Hétfő 19:00 - 39. rész

Fidelt eszméletlenül kórházba szállítják, Eloy és Perla hiába keresik a buszpályaudvaron. Perlát emészti az aggodalom, amire meg is van minden oka, mert a kórházban kiderül, hogy Fidel halálos beteg, azonnali veseátültetésre lenne szüksége. Leticia és Esteban Rosaurához rohannak a kórházba, ahol Leticia megismerkedik Adolfóval. Rosaura szerencsésen túljut az életveszélyen, állapota javulni kezd. Gabriel lefekszik Sandrával, bár közben is emészti lelkét a sok gond, és Sonia után sóvárog. Sandra ármányos módon teherbe akar esni Gabrieltől, hogy örökre magához láncolja. Chuy szimbolikus módon eljegyzi Lucreciát. A hír nagyon megrendíti Rebecát. Ortega rendőrkapitány szerint minden jel Fidel bűnösségére utal, sőt egyre biztosabbak Perla bűnrészességében is. Jeronimo temetésén Sebastian bosszút esküszik. Gladys aggódik, mert Eloy szó nélkül eltűnt. Azaliával a keresésére indulnak.

2024.09.17., Kedd 19:00 - 40. rész

Jeronimo temetésén Enrique eljátssza a nagy fájdalmat, Sebastian ezért felkarolja a fiút. Lucrecia bejelenti, hogy férjhez megy Chuyhoz, ez azonban vitához vezet mind az anyjával, mind a "húgával". Gabriel keresi Perlát telefonon, Olga elmondja neki, hogy a lány a fővárosba ment. Eloy és Perla bolyonganak a nagyvárosban, kénytelenek zálogházba tenni Perla értékeit, mert nincs pénzük semmire. Miközben Fernanda elveszett fia miatt kesereg, Octavio a rendőr akadémián diáktársai körében ünnepli születésnapját. Bernardo megtudja Laurától, hogy Rosaura kórházban van, rögtön rohan is Letyhez. Azonban a nő elküldi őt, mert Sebastian is a kórházba készül. Rosaura nem árulja el az anyjának, hogy mi történt vele. Olga is készül a fővárosba, nagyon fáj a foga a fia örökségére. Esteban elmegy Ceferino munkahelyére, ám a dolog tettlegességig fajul. Ceferino alkut ajánl a fiának. Fidel megszökik a kórházból, és a lánya keresésére indul. Eloyt és Perlát utcai rablók támadják meg...

2024.09.18., Szerda 19:00 - 41. rész

Eloyt és Perlát kirabolják, pénz nélkül maradnak. Eloy ötletére megpróbálják megkeresni Gabrielt, ezért elmennek abba a szállodába, ahol már egyszer segítettek a lánynak megtalálni a férfit, most azonban csak egy feltételes ígéretet kapnak. Jobb híján, kénytelenek egy parkban éjszakázni. Fidelt felismerik a buszpályaudvaron, de sikerül meglépnie. Olga összetűzésbe kerül Ramonnal, aki újra kábítószerezik. Enrique megpróbálja lefizetni Elmert, de az átlát a szitán, nem hiszi el, hogy Fidel ölte meg Jeronimot. Claudia elmondja gyanúját Gladisnek és Azaliának. Rebeca elárulja a féltett családi titkait Artemisának. Sonia Gabriel segítségét kéri öccse felkutatására. Adolfo és Sonia moziba mennek, ahol a fiú próbál finoman a lány közelébe kerülni. Ceferino nagy bűnbánatot mutat a múlt miatt, de Esteban elutasítja az apját, nem bocsát meg neki. Bernardo nem akar tovább együtt dolgozni Constanzával, bevallja a nőnek, hogy beleszeretett Letybe.

2024.09.19., Csütörtök 19:00 - 42. rész

Constanza dermedten hallja, hogy Bernardo is beleszeretett Leticiába, és nem akar többé részt venni az aljas ügyletben. Constanza egyre kevésbé képes uralkodni magán, megfenyegeti Bernardót, sőt, alig titkoltan Leticiát is, aki továbbra is a kórházban várja Rosauráról a híreket. Esteban elmondja az anyjának, hogy a logika azt súgja: a velük történt szörnyűségek mögött Constanza áll. Sebastian elkezdi bevezetni Enriquét feketepiaci üzleteinek titkaiba. Fidel egy parkban éjszakázik, és bár nagyon rosszul van, csak Perláért aggódik. Perla és Eloy is az utcán töltik az éjszakát, ahol ijesztőbbnél ijesztőbb kalandok érik őket. A nagyvárosi dzsungel veszélyeit alig tudják elkerülni. Eloy azonban véletlenül összetalálkozik Gabriellel. Soniáékhoz - akik újra költözni kényszerülnek - megérkezik a magánnyomozó, hogy megkeresse Sonia rég elveszett öccsét. Octavio megismerkedik Lolitával. Sandra és Adolfo egyre közelebb kerülnek egymáshoz, de Sandra nem tudja eldönteni, hogy mit akar. Chuy szeretné Sandrának elmondani az igazat, de Lucrecia erről lebeszéli.

2024.09.20., Péntek 19:00 - 43. rész

Perlát munkakeresés közben megtámadják. A szörnyű eset nagyon megviseli, és az sem javít a hangulatukon, hogy Gabrielről nem kapnak információt. Perla álmai Gabrielről tovább folytatódnak. Fidel helyzete is javul valamelyest, miután pártfogóra talál Chelo asszony, a jószívű piaci zöldségárus személyében. Sebastian és Olga kellemetlen telefonbeszélgetést folytatnak, de Olga nem ijed meg. Ceferino is föltűnik Sebastiannál, hogy újra munkát kérjen. Rosaura végre magához tér, de Leticiának újabb gondja akad: döbbenten látja viszont Bernardót a tévében, reklámszínészként.