Megtévesztve 10-14. rész tartalma

Megtévesztve 10-14. rész tartalma

 

 

2024.09.30., Hétfő 20:55 - 10. rész

Oylum-ot nem helyezik szabad lábra, amíg Güzide közben nem jér az érdekében. Tarik-ra dühös nagyobbik lánya a kialakult helyzet miatt. Burcu azt tanácsolja Yesim-nek, hogy sajátítsa ki Tarik-ot és fizikálisan és anyagilag is. Ozan nagyon zaklatott a történtek miatt. Oylum nem akar kapcsolatba kezdeni Tolga-val a tervei miatt

2024.10.01., Kedd 20:55 - 11. rész

Umit bevallja Ozan-nak, hogy felesége elhagyta és kislánya nagyon hiányzik neki. Umit elmegy az apósához, hogy megtalálja feleségét, amikor megtudja, hogy Svédországban van gyermekével együtt, Tarik-tól kér segítséget. Yesim jelenetet rendez a bíróságon majd Tarik-nak azt hazudja, hogy Güzide hívta oda, hogy megalázhassa.

2024.10.02., Szerda 20:55 - 12. rész

Tarik miután megtudja az igazságot leteremti Yesim-et. Sezai-nak eszébe jut egy ötlet, ami megoldás lehet Oylum problémájára. Güzide megkéri Oltan-t, hogy fenyegesse meg Davut-ot. Kaan visszatér és bosszúra készül, Ozan ellen. Ozan és Tolga megverik Timet. Miután Davut nem jelenik meg a tárgyaláson Oylumot elítélik, így Güzide kikel magából a bíróságon.

2024.10.03., Csütörtök 20:55 - 13. rész

Güzide a fogdára kerül éjszakára, a bíró megsértése miatt. Kaan és Lara csapdába akarják csalni Ozan-t. Yesim ki van borulva, mert Tarik nem akar vele beszélni. Ozan elkezd aggódni Lara üzenetének láttán. Tolga Oylum mellett akar lenni. Güzide Sezai-t kéri meg, hogy legyen az ügyvédje. Oylum újra szabad a vallomásnak köszönhetően.

2024.10.04., Péntek 20:55 - 14. rész

Lara és Kaan továbbra is fenyegetik Ozan-t. Sezai és Tarik továbbra is Güzide szabadságának visszanyerésén dolgozik. Oylum továbbra is nagyon haragszik édesapjára. Tarik előtt fény derül Oylum amszterdami titkára. A kialakult vita, apa és lánya között nem várt béküléshez vezet. Yesim kétségbe esetten hívogatja Tatik-ot. Ozan ellopja az autót, hogy eleget tegyen a fenyegetésnek. Güzide-nek jó sorsa van az őrizetben is.